Bakingrediënten

15 Artikel
Filters sluiten
 
  •  
van tot
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
Erythrit | 1 kg
Erythritol | 1 kg
€ 9,50

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Ceylon Zimt gemahlen | 500 g
Biologische ceylon kaneel | 500 g
€ 10,50
€ 21,00 per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Xylit | 1 kg
Xylitol | 1 kg
€ 10,50

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Premium Tonkabohnen ganz | 100 g
Premium tonkabonen heel | 100 g
€ 8,00
€ 80,00 per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Manuka Honig MGO 400 + | 500 g
Manuka honing MGO 400 + | 500 g
€ 47,00
€ 94,00 per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bourbon Vanilleschoten | 35 g
Bourbon vanillestokjes | 35 g
€ 27,00
€ 0,77 per g

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Aseel dadels zonder pit | 10 kg
€ 28,00
€ 2,80 per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bakingrediënten online kopen

Kun je de taart al ruiken? We wedden dat je zin hebt om je bakkunsten op te frissen! Als dat het geval is, vind je hier op KoRo alles wat je nodig hebt om je favoriete recepten te realiseren, van de A van agavesiroop tot de X van xylitol. Onze producten zullen je verrassen door hun kwaliteit en betaalbaarheid!

De beste kwaliteit voor jouw baksucces

Wij leveren bakingrediënten van topkwaliteit, zodat je al je vrienden kunt verslaan met heerlijke creaties. Om dit te bereiken, vergelijken we een lange tijd veel verschillende leveranciers en varianten.Bij ons krijg je niet zomaar een slappe vanille, maar echte Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar. Wij hebben niet zomaar een ahornsiroop in ons assortiment, maar ahornsiroop grade A uit Canada. De gebruikelijke kaneel uit de supermarkt valt niet te vergelijken met onze biologische ceylon-kaneel, die wordt gekenmerkt door een bijzonder laag gehalte aan coumarine.

Waar mogelijk nemen we biologische bakingrediënten op in ons assortiment. Je kunt zelfs zeldzame producten krijgen zoals cacaonibs, cacaoboter chips en acai poeder in biologische kwaliteit.

Bakingrediënten bestellen tegen groothandelsprijzen

Zodat je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt koken, brengen we de bakingrediënten in bulkverpakkingen naar je keuken. Dit heeft twee voordelen: om te beginnen bespaar je geld. Door onze bakingrediënten niet in kleine verpakkingen te hoeven omzetten, slaan we handelsniveaus over. Hierdoor kunnen we goedkopere prijzen aanbieden dan je vaak in de supermarkt aantreft.

Je bespaart ook op verpakkingen en dus op afval. Onze bakingrediënten worden geleverd in praktische hermetisch afsluitbare verpakkingen of in mooie potjes die u achteraf gemakkelijk kunt gebruiken als opbergpotjes. 

Het uitgebreide assortiment bakingrediënten van KoRo

Wil je bananenbrood maken? Wij kunnen je voorzien van biologische fijne havervlokken - ook glutenvrij - en walnoten - extra groot en licht of gebroken van biologische teelt. Ah, en we hebben ook Canadese ahornsiroop om erover te schenken. Bak je liever een cake met weinig koolhydraten? We hebben zowel amandel- als pindameel in ons assortiment. Oh, wil je nou een zelfgemaakt brood maken? Zorg ervoor dat je onze witte chia zaden en gouden lijnzaden bekijkt. 

Onze exotische bakingrediënten zijn niet in elke supermarkt verkrijgbaar.

Bij ons vind je voor elk project bakingrediënten. We zijn ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten die in jouw keuken passen en we breiden ons assortiment wekelijks uit. Denk je dat je alle bakingrediënten in dit universum kent? Ken jij ook de exotische rietsuiker Panela? Heb je ooit blauwe cupcakes gebakken met blauw spirulina poeder? En weet je met welk bakingrediënt zelfs mensen met een notenallergie kunnen genieten van noten kunstwerken? Pssst, we zullen je het vertellen: Onze gemalen tijger amandel maken het onmogelijke mogelijk.

Ingrediënten voor het bakken van brood

Knapperig van buiten, luchtig van binnen: bijna niemand kan zo'n zelfgemaakt brood vers uit de oven weerstaan. Bij ons kan je alle zaden, pitten en andere ingrediënten voor het bakken van brood bemachtigen. Met onze chiazaden kunt je al snel een heerlijk eiwitbrood maken en van onze havervlokken tover je in een mum van tijd een zacht en luchtig haverbrood tevoorschijn. Onze biologisch geteelde zonnebloempitten en lijnzaadjes binden uw knapperige brooddeeg. En met onze donkere, licht glimmende pompoenpitten uit Stiermarken ziet het brood er ook aan de buitenkant mooi uit.

Vervang tafelsuiker door onze suikeralternatieven

Moe van suiker, maar hou je gewoon van zoet? Dan hebben we verschillende leuke alternatieven voor je in de aanbieding.

Laten we beginnen met de suikervervanger xylitol, die 40% minder calorieën bevat dan gewone tafelsuiker.

Als je van zoet houdt, maar tegelijkertijd volledig calorievrij wilt eten, dan moet erythritol eens proberen.

Kokosbloesemsuiker voegt een karamelzoete smaak toe aan je gebak. Een ander alternatief voor de gewone suiker is haar exotische Panela uit Colombia. Deze rietsuiker is bij ons te vinden in biologische kwaliteit. En als laatste moet je ons vloeibaar goud proberen: agavesiroop is een geweldig veganistisch alternatief voor honing.

Kruiden voor fijne aroma's

Specerijen in een notendop - onze kruiden nu ook in bulkverpakkingen. Als u een intense vanillesmaak in uw pudding wilt, ga dan voor onze Bourbon vanillestokjes. Je zult nooit meer vanilline of kant-en-klare vanillesuiker willen. Als je het specialer wilt, kijk dan eens naar onze tonkabonen. Deze zwarte bonen voegen tonen van vanille, rum en bittere amandelen toe aan je brownies of andere creaties. Wij leveren de volle smaak in al onze premium tonkabonen. We sluiten ook geen overeenkomsten met kaneel. Alleen de hoogwaardige Ceylon kaneel uit de biologische landbouw komt in onze hersluitbare bulkverpakkingen.

Cacaoproducten voor een extra chocoladecake

Luchtige brownies, de goede chocoladetaart of fruitige chocolade muffins met frambozen: met onze bakingrediënten krijgt u thuis een de volle portie chocolade. Ons licht ontoliede cacaopoeder laat je brownie dromen uitkomen. Als je wilt dat cacao een chocoladetaart maakt, ga dan voor het zwaar geoliede cacaopoeder. En voor de overdosis chocolade ga je voor onze biologische cacaobonen. Overigens: cacaobonen zijn niet altijd chocoladebruin. Bekijk onze roze Ruby-chocoladedruppels: volledig natuurlijk en mooi in roze.

Kleurrijke decoraties - puur plantaardig

Als de oven afgaat en het hele appartement naar cake ruikt, is het bakplezier nog niet voorbij: laten we beginnen met decoreren. Je hoeft de suikerachtige en kunstmatige hagelslag van de supermarkt niet meer te gebruiken. Bij ons vind je natuurlijke en hemels heerlijke bakingrediënten voor elk soort decoratie. Strooi bijvoorbeeld stuifmeelkorrels over je muffins voor een kleurrijk pallet of maak een roze chocoladeglazuur van Ruby Chocolate Drops. Voor tropische accenten, gebruik je de kokoschips of roer je gevriesdroogd mangopoeder in het deeg voordat je de muffins bakt.

Alle vragen over het bakken van ingrediënten

Wij geven alle informatie over onze bakingrediënten. Als je vragen hebt over een specifiek product, raadpleeg dan de productspecificatie. Als je daar niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op via mail of via social media en we zullen al je vragen beantwoorden.

Welke alternatieven kan ik gebruiken om koolhydraten te besparen bij het bakken?

Alleen omdat je weinig koolhydraten eet, hoef je geen gebak op te geven. Tuurlijk, tarwemeel is voorlopig taboe. Maar hier vind je talloze koolhydraatarme alternatieven voor conventioneel meel. Heb je al wel eens gehoord van ons biologische pindameel? Met slechts 16 g koolhydraten per 100 g is het een geweldige manier om een koolhydraatarme taart te bakken. Als u de voorkeur geeft aan de smaak van amandelen, probeer dan ons geblancheerd amandelmeel. Deze bevat slechts 7,3 g koolhydraten per 100 g, wat 90% minder koolhydraten is dan gewoon meel. Je bespaart veel koolhydraten - maar niet de heerlijke smaak. 

Hoe kan ik eiwitrijk bakken?

Onze talrijke plantaardige eiwitbronnen zijn geschikt voor eiwitpannenkoeken of vooral eiwitrijke muffins. Bij ons kan je erwten-eiwit, lupine-eiwit, rijst-eiwit en hennep-eiwit krijgen - allemaal in biologische kwaliteit. Zonder extra toevoegingen. Een eiwitrijk alternatief voor conventioneel meel is teffmeel, dat gemaakt is van dwerg gierst. 

Welke bakingrediënten kan ik gebruiken om glutenvrije recepten te maken?

Als je gluten in je dieet moet vermijden, kun je op ons rekenen: hier vind je tal van glutenvrije bakingrediënten. Om meel te vervangen, kunt u bijvoorbeeld kokosmeel gebruiken. Onze fijngemalen tijger amandelmeel, die je in je deeg kunt gebruiken, is ook glutenvrij. Met onze chiazaden kunt u uw deeg de zekere kleverigheid geven die anders door tarwe wordt geproduceerd. Als je een beetje inspiratie nodig hebt: probeer onze hartige gierst.

Waar kan ik bakrecepten vinden?

Om ervoor te zorgen dat je tijdens het bakken niet zonder inspiratie komt te staan, zetten we al onze favoriete recepten in onze Food Journal. Van klassiekers als haverkoeken tot bijzondere creaties zoals citroen blauwmaanzaad muffins, hier vind je allerlei recepten om te koken. Als je zin hebt in nog een creatie, probeer dan de raw brownie balletjes en geef ons er alsjeblieft ook een paar! Of tag ons in ieder geval via ons Instagram-account @koro_nl zodat we het eindresultaat kunnen zien. We kijken er naar uit! Bovendien: kijk ook eens naar onze account @koro_kocht. Daar delen we elke dag nieuwe ideeën. Bake the world a better place!

Hoe kan ik de bakingrediënten correct meten zonder een weegschaal?

Het afwegen van bakingrediënten zonder weegschaal: klinkt onmogelijk, maar het werkt wel! Als je geen weegschaal bij de hand hebt, maar het verlangen naar verse taart zo onbeschrijflijk groot is, raden we onze appelmuffins aan. In plaats van een weegschaal heb je alleen een eetlepel en een kopje nodig om de ingrediënten op de juiste manier te doseren.

Hoe bewaar ik mijn bakingrediënten op de juiste manier?

Over het algemeen bewaar je de meeste bakingrediënten zoals meel, gemalen noten en zaden op een koele, tegen licht beschermde plaats.

Als je je bakingrediënten in stijl wilt bewaren, zijn onze Mason Jars de perfecte keuze. De potjes houden jouw bakingrediënten vers en zien er tegelijkertijd mooi uit. Je kunt de potten in vier verschillende maten krijgen. Voor jouw amandelmeel kan je de grote glazen gebruiken, voor specerijen zoals de Bourbon vanillestokjes zijn de kleinere versies van de Mason Jars ook geschikt.

Trouwens, het is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van bakken houdt: vul een Mason Jar-glas met een wat bakingrediënten en misschien geeft de jarige je wel wat van de afgewerkte muffins of het gebakken brood terug. Win-Win!

Bakingrediënten online kopen Kun je de taart al ruiken? We wedden dat je zin hebt om je bakkunsten op te frissen! Als dat het geval is, vind je hier op KoRo alles wat je nodig hebt om je... meer ervaren »
Venster sluiten
Bakingrediënten

Bakingrediënten online kopen

Kun je de taart al ruiken? We wedden dat je zin hebt om je bakkunsten op te frissen! Als dat het geval is, vind je hier op KoRo alles wat je nodig hebt om je favoriete recepten te realiseren, van de A van agavesiroop tot de X van xylitol. Onze producten zullen je verrassen door hun kwaliteit en betaalbaarheid!

De beste kwaliteit voor jouw baksucces

Wij leveren bakingrediënten van topkwaliteit, zodat je al je vrienden kunt verslaan met heerlijke creaties. Om dit te bereiken, vergelijken we een lange tijd veel verschillende leveranciers en varianten.Bij ons krijg je niet zomaar een slappe vanille, maar echte Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar. Wij hebben niet zomaar een ahornsiroop in ons assortiment, maar ahornsiroop grade A uit Canada. De gebruikelijke kaneel uit de supermarkt valt niet te vergelijken met onze biologische ceylon-kaneel, die wordt gekenmerkt door een bijzonder laag gehalte aan coumarine.

Waar mogelijk nemen we biologische bakingrediënten op in ons assortiment. Je kunt zelfs zeldzame producten krijgen zoals cacaonibs, cacaoboter chips en acai poeder in biologische kwaliteit.

Bakingrediënten bestellen tegen groothandelsprijzen

Zodat je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt koken, brengen we de bakingrediënten in bulkverpakkingen naar je keuken. Dit heeft twee voordelen: om te beginnen bespaar je geld. Door onze bakingrediënten niet in kleine verpakkingen te hoeven omzetten, slaan we handelsniveaus over. Hierdoor kunnen we goedkopere prijzen aanbieden dan je vaak in de supermarkt aantreft.

Je bespaart ook op verpakkingen en dus op afval. Onze bakingrediënten worden geleverd in praktische hermetisch afsluitbare verpakkingen of in mooie potjes die u achteraf gemakkelijk kunt gebruiken als opbergpotjes. 

Het uitgebreide assortiment bakingrediënten van KoRo

Wil je bananenbrood maken? Wij kunnen je voorzien van biologische fijne havervlokken - ook glutenvrij - en walnoten - extra groot en licht of gebroken van biologische teelt. Ah, en we hebben ook Canadese ahornsiroop om erover te schenken. Bak je liever een cake met weinig koolhydraten? We hebben zowel amandel- als pindameel in ons assortiment. Oh, wil je nou een zelfgemaakt brood maken? Zorg ervoor dat je onze witte chia zaden en gouden lijnzaden bekijkt. 

Onze exotische bakingrediënten zijn niet in elke supermarkt verkrijgbaar.

Bij ons vind je voor elk project bakingrediënten. We zijn ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten die in jouw keuken passen en we breiden ons assortiment wekelijks uit. Denk je dat je alle bakingrediënten in dit universum kent? Ken jij ook de exotische rietsuiker Panela? Heb je ooit blauwe cupcakes gebakken met blauw spirulina poeder? En weet je met welk bakingrediënt zelfs mensen met een notenallergie kunnen genieten van noten kunstwerken? Pssst, we zullen je het vertellen: Onze gemalen tijger amandel maken het onmogelijke mogelijk.

Ingrediënten voor het bakken van brood

Knapperig van buiten, luchtig van binnen: bijna niemand kan zo'n zelfgemaakt brood vers uit de oven weerstaan. Bij ons kan je alle zaden, pitten en andere ingrediënten voor het bakken van brood bemachtigen. Met onze chiazaden kunt je al snel een heerlijk eiwitbrood maken en van onze havervlokken tover je in een mum van tijd een zacht en luchtig haverbrood tevoorschijn. Onze biologisch geteelde zonnebloempitten en lijnzaadjes binden uw knapperige brooddeeg. En met onze donkere, licht glimmende pompoenpitten uit Stiermarken ziet het brood er ook aan de buitenkant mooi uit.

Vervang tafelsuiker door onze suikeralternatieven

Moe van suiker, maar hou je gewoon van zoet? Dan hebben we verschillende leuke alternatieven voor je in de aanbieding.

Laten we beginnen met de suikervervanger xylitol, die 40% minder calorieën bevat dan gewone tafelsuiker.

Als je van zoet houdt, maar tegelijkertijd volledig calorievrij wilt eten, dan moet erythritol eens proberen.

Kokosbloesemsuiker voegt een karamelzoete smaak toe aan je gebak. Een ander alternatief voor de gewone suiker is haar exotische Panela uit Colombia. Deze rietsuiker is bij ons te vinden in biologische kwaliteit. En als laatste moet je ons vloeibaar goud proberen: agavesiroop is een geweldig veganistisch alternatief voor honing.

Kruiden voor fijne aroma's

Specerijen in een notendop - onze kruiden nu ook in bulkverpakkingen. Als u een intense vanillesmaak in uw pudding wilt, ga dan voor onze Bourbon vanillestokjes. Je zult nooit meer vanilline of kant-en-klare vanillesuiker willen. Als je het specialer wilt, kijk dan eens naar onze tonkabonen. Deze zwarte bonen voegen tonen van vanille, rum en bittere amandelen toe aan je brownies of andere creaties. Wij leveren de volle smaak in al onze premium tonkabonen. We sluiten ook geen overeenkomsten met kaneel. Alleen de hoogwaardige Ceylon kaneel uit de biologische landbouw komt in onze hersluitbare bulkverpakkingen.

Cacaoproducten voor een extra chocoladecake

Luchtige brownies, de goede chocoladetaart of fruitige chocolade muffins met frambozen: met onze bakingrediënten krijgt u thuis een de volle portie chocolade. Ons licht ontoliede cacaopoeder laat je brownie dromen uitkomen. Als je wilt dat cacao een chocoladetaart maakt, ga dan voor het zwaar geoliede cacaopoeder. En voor de overdosis chocolade ga je voor onze biologische cacaobonen. Overigens: cacaobonen zijn niet altijd chocoladebruin. Bekijk onze roze Ruby-chocoladedruppels: volledig natuurlijk en mooi in roze.

Kleurrijke decoraties - puur plantaardig

Als de oven afgaat en het hele appartement naar cake ruikt, is het bakplezier nog niet voorbij: laten we beginnen met decoreren. Je hoeft de suikerachtige en kunstmatige hagelslag van de supermarkt niet meer te gebruiken. Bij ons vind je natuurlijke en hemels heerlijke bakingrediënten voor elk soort decoratie. Strooi bijvoorbeeld stuifmeelkorrels over je muffins voor een kleurrijk pallet of maak een roze chocoladeglazuur van Ruby Chocolate Drops. Voor tropische accenten, gebruik je de kokoschips of roer je gevriesdroogd mangopoeder in het deeg voordat je de muffins bakt.

Alle vragen over het bakken van ingrediënten

Wij geven alle informatie over onze bakingrediënten. Als je vragen hebt over een specifiek product, raadpleeg dan de productspecificatie. Als je daar niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op via mail of via social media en we zullen al je vragen beantwoorden.

Welke alternatieven kan ik gebruiken om koolhydraten te besparen bij het bakken?

Alleen omdat je weinig koolhydraten eet, hoef je geen gebak op te geven. Tuurlijk, tarwemeel is voorlopig taboe. Maar hier vind je talloze koolhydraatarme alternatieven voor conventioneel meel. Heb je al wel eens gehoord van ons biologische pindameel? Met slechts 16 g koolhydraten per 100 g is het een geweldige manier om een koolhydraatarme taart te bakken. Als u de voorkeur geeft aan de smaak van amandelen, probeer dan ons geblancheerd amandelmeel. Deze bevat slechts 7,3 g koolhydraten per 100 g, wat 90% minder koolhydraten is dan gewoon meel. Je bespaart veel koolhydraten - maar niet de heerlijke smaak. 

Hoe kan ik eiwitrijk bakken?

Onze talrijke plantaardige eiwitbronnen zijn geschikt voor eiwitpannenkoeken of vooral eiwitrijke muffins. Bij ons kan je erwten-eiwit, lupine-eiwit, rijst-eiwit en hennep-eiwit krijgen - allemaal in biologische kwaliteit. Zonder extra toevoegingen. Een eiwitrijk alternatief voor conventioneel meel is teffmeel, dat gemaakt is van dwerg gierst. 

Welke bakingrediënten kan ik gebruiken om glutenvrije recepten te maken?

Als je gluten in je dieet moet vermijden, kun je op ons rekenen: hier vind je tal van glutenvrije bakingrediënten. Om meel te vervangen, kunt u bijvoorbeeld kokosmeel gebruiken. Onze fijngemalen tijger amandelmeel, die je in je deeg kunt gebruiken, is ook glutenvrij. Met onze chiazaden kunt u uw deeg de zekere kleverigheid geven die anders door tarwe wordt geproduceerd. Als je een beetje inspiratie nodig hebt: probeer onze hartige gierst.

Waar kan ik bakrecepten vinden?

Om ervoor te zorgen dat je tijdens het bakken niet zonder inspiratie komt te staan, zetten we al onze favoriete recepten in onze Food Journal. Van klassiekers als haverkoeken tot bijzondere creaties zoals citroen blauwmaanzaad muffins, hier vind je allerlei recepten om te koken. Als je zin hebt in nog een creatie, probeer dan de raw brownie balletjes en geef ons er alsjeblieft ook een paar! Of tag ons in ieder geval via ons Instagram-account @koro_nl zodat we het eindresultaat kunnen zien. We kijken er naar uit! Bovendien: kijk ook eens naar onze account @koro_kocht. Daar delen we elke dag nieuwe ideeën. Bake the world a better place!

Hoe kan ik de bakingrediënten correct meten zonder een weegschaal?

Het afwegen van bakingrediënten zonder weegschaal: klinkt onmogelijk, maar het werkt wel! Als je geen weegschaal bij de hand hebt, maar het verlangen naar verse taart zo onbeschrijflijk groot is, raden we onze appelmuffins aan. In plaats van een weegschaal heb je alleen een eetlepel en een kopje nodig om de ingrediënten op de juiste manier te doseren.

Hoe bewaar ik mijn bakingrediënten op de juiste manier?

Over het algemeen bewaar je de meeste bakingrediënten zoals meel, gemalen noten en zaden op een koele, tegen licht beschermde plaats.

Als je je bakingrediënten in stijl wilt bewaren, zijn onze Mason Jars de perfecte keuze. De potjes houden jouw bakingrediënten vers en zien er tegelijkertijd mooi uit. Je kunt de potten in vier verschillende maten krijgen. Voor jouw amandelmeel kan je de grote glazen gebruiken, voor specerijen zoals de Bourbon vanillestokjes zijn de kleinere versies van de Mason Jars ook geschikt.

Trouwens, het is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van bakken houdt: vul een Mason Jar-glas met een wat bakingrediënten en misschien geeft de jarige je wel wat van de afgewerkte muffins of het gebakken brood terug. Win-Win!

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden