




Biologische azukibonen | 2 kg
incl. BTW, excl. verzendkosten
- 100% biologisch
- Zonder smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen
- Plantaardige eiwitbron
- Zoet-noterige smaak
Op voorraad,
levertijd 3-5 werkdagen
Alles in een oogopslag Biologische azukibonen
Zin in een plantaardige eiwitbron? Dan zijn onze azukibonen helemaal iets voor jou! Ze leveren ongeveer 20 g eiwit per 100 g droog gewicht. Ze zijn rijk aan vezels, mineralen en vitaminen. De bonen vallen vooral op door hun hoge ijzergehalte, wat vooral interessant is voor atleten. De typische witte lijn helpt de Azukiboon niet om hem van de kidneyboon te onderscheiden. Ze zijn veelzijdig en passen goed in verschillende diëten.Ze worden vaak gebruikt in de Aziatische keuken als dessert. De azukibonen smaken ook goed als je ze verwerkt, bijvoorbeeld als een pasta. Zo kunnen zij ook in de populaire Japanse Mochis (gevulde rijstkoeken) verwerkt worden. KoRo-Tip: met ons praktische pakket van 2 kg heb je genoeg bonen om vele geweldige recepten uit te proberen. We raden aan ze op te slaan in afsluitbare bakjes of potten, zoals in onze praktische en stijlvolle Ball Mason glazen pot.
De bonen hebben een zoet-notige smaak en een zachte consistentie. Ze moeten vóór het koken worden geweekt om de bereidingstijd te verkorten en de verteerbaarheid te verbeteren. We raden ook aan om het kookwater niet voor consumptie te gebruiken om de bruikbaarheid van de bonen verder te vergroten. De rode sojabonen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan gerechten - als hoofdbestanddeel of als bijgerecht.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie (in kj/kcal) | 1313 / 311 |
Vetten | 0,53 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,19 g |
Koolhydraten | 50,2 g |
waarvan suiker | 2,35 g |
Vezels | 12,7 g |
Eiwitten | 19,9 g |
Zout | 0,01 g |
Artikel nr. | HUELSEN_018 |
Herkomst | China |
Inhoud | 2 kg |
Merk | KoRo |
EAN | 4260335836774 |
Gegevens | Specificatie |
Biologische certificatie | DE-ÖKO-001 |
Sporen | Sporenindicatie |
Levering | Levertijd buiten Duitsland |
Bedrijf | KoRo Handels GmbH Koppenplatz 9, 10115 Berlin |
Bewaarwijze | Koel en droog bewaren, beschermen tegen warmte |
Ingrediënten | 100% azukibonen* *gecontrolleerd biologisch |
Kruisbesmetting Eine Kreuzkontamination ist die unerwünschte Übertragung einer Verunreinigung auf ein Produkt. Dies kann beispielsweise durch Rückstände anderer Lebensmittel in der Produktionsanlage auftreten. Dieser Hinweis richtet sich hauptsächlich an Allergiker. Laut Verbraucherzentrale gelten Lebensmittel, die unbeabsichtigt mit tierischen Produkten kreuzkonterminiert sind, als vegan. | Kan sporen bevatten van GLUTEN, andere SCHAALVRUCHTEN en SESAM. |
Verkoopbenaming | Biologische Azuki bonen |
Biologische herkomst | Nicht-EU-Landwirtschaft |
Pers & wederverkopers | Afbeeldingen |
De KoRo prijsgrafiek Biologische azukibonen
? |
|
||||
? |
|
||||
? |
|
||||
? |
|
||||
? |
|
||||
? |
|
||||
☁️ |
|
||||
⭐️ |
|
-
Wat is de KoRo prijsgrafiek?
In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken. -
Waarom verandert de prijs?
De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen. -
Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?
Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
De KoRo prijs-letter
* Geen overdracht van gegevens aan derden, annulering op elk moment mogelijk.

Biologische azukibonen Laat je inspireren!
Nierbonen en pindapot
Voor het koude seizoen is zo'n warme pot met bonen een prima zaak.

Veel gestelde vragen Biologische azukibonen
Hoe lang moet ik Azuki-bonen weken voordat ik ze kook?
Voordat je gaat koken, moet je de bonen ten minste 5-8 uur laten weken of ze 's nachts weken in koud water. Als je heet water gebruikt, kunt je de tijd met 2-3 uur verkorten.
Waar kan ik azuki-bonen voor gebruiken?
De bonen zijn perfect voor bonen pasta of als bijgerecht.
Waar kan ik azuki-bonen voor gebruiken?
De bonen zijn perfect voor bonen pasta of als bijgerecht.
Wat zeggen anderen? Biologische azukibonen
7 Beoordelingen




Buitengewone
Een heel bijzondere boon! Echt goede smaak.

super
Proteïne!!!
Goede smaak. Ik kijk uit naar meer
Goede smaak. Ik kijk er naar uit om meer recepten uit te proberen.
Super verpakking en goede smaak.
Super verpakking en goede smaak.

Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
Ik bestel graag grote hoeveelheden biologisch voedsel. De prijs is ook erg goed.
Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
superkwaliteit, beste prijs-prestatieverhouding
Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
Prijsprestaties zijn zoals altijd juist
Alle opmerkingen over"Biologische azukibonen | 2 kg"
Buitengewone
Een heel bijzondere boon! Echt goede smaak.


super
Proteïne!!!
Goede smaak. Ik kijk uit naar meer
Goede smaak. Ik kijk er naar uit om meer recepten uit te proberen.
Super verpakking en goede smaak.
Super verpakking en goede smaak.


Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
Ik bestel graag grote hoeveelheden biologisch voedsel. De prijs is ook erg goed.
Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
superkwaliteit, beste prijs-prestatieverhouding
Bewertung eines Trusted-Shops-Nutzers
Prijsprestaties zijn zoals altijd juist