Ingrediënten, voedingswaarden en verpakking kunnen variëren. Voor de juiste informatie zie de productbeschrijving.
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

€ 2,50
€ 1,25 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

  • Intense kruidige smaak
  • Natuurlijke houtrook
  • Van biologische landbouw
  • Vlees alternatief
  • Ideaal voor tofu lasagne, om salades te verfijnen of om goulash en bolognesesauzen te bereiden

Soort: Gerookte amandel sesam

Naturel

Gerooktt

Rosso

Gerookte amandel sesam

Aantal: 1 Stuk

Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

1 Stuk

€ 2,50
pro Stuk
Biologische gerookte tofu amandel sesam | 6 x 200 g

6 Stuks

€ 1,58
pro Stuks

Direct gereed voor verzending, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Durch technisch bedingte Verzögerungen beim Abgleich der Lagerbestände kann das MHD (Mindesthaltbarkeitsdatum) abweichen. Diese Funktion befindet sich in der Testphase (Beta).
MHD: 14.07.2021

Alles in een oogopslag Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Intense rokerige aroma's gecombineerd met de zachtheid van versgehakte amandelen en sesam, verfijnd met een snufje zeezout - de nootachtige biologische gerookte tofu van KoRo speelt met je smaakpapillen. Zijn buitengewone smaak inspireert om nieuwe culinaire creaties op te roepen en stoom af te blazen in de keuken. Het beste: we kopen onze tofu en de sojabonen die erin worden verwerkt 100% van gecontroleerde biologische EU-teelt. We vermijden het feit dat de gerookte tofu over de hele wereld wordt verscheept voordat hij thuis op je bord komt.

Het perfecte ingrediënt voor alle creaties

Vooral vegetariërs en veganisten zijn vaak op zoek naar een lekker alternatief voor vlees met een eveneens hartige smaak. Dankzij het natuurlijke roken met houtrook ontstaat het fijne aroma dat bekend staat van gerookte tofu, dat doet denken aan vlees en gerookte zalm. Wil je de smaak wat versterken, dan kun je de tofu ook marineren met verse chili olie en knoflook - een smaakexplosie gegarandeerd!

Gerookte tofu kan op verschillende manieren worden bereid: aangebraden en over de salade gestrooid, voor dat speciale iets in de romige lasagne of gehakt in de bolognesesaus - met gerookte tofu kun je veel meer doen dan je eerder dacht.

Je kunt ook genieten van onze gerookte tofu als vleesvervanger voor je volgende goulash volgens het geheime recept van oma of gewoon samen gekookt met courgette en aubergine in de pan.

Dankzij de rokerige smaak doet het dichtschroeien sterk aan spek denken en is het de perfecte aanvulling op je stevige ontbijt aanstaande zondag.

Jouw leverancier van plantaardige eiwitten

De biologisch gerookte tofu met amandel sesam is niet alleen een echt allround talent, maar ook geschikt voor mensen met een melk- en glutenintolerantie. Het bevat geen gluten, lactose of melkeiwit. Het is echter altijd een fantastische bron van eiwitten en mag met zijn milde, pittige smaak in geen enkele keuken ontbreken. Overigens kan het ook koud en gesneden gebruikt worden als topping op brood of als basis voor de speciaal gemaakte gerookte tofu spread. Jouw creativiteit kent geen grenzen!

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie (in kj/kcal) 651 / 160
Vetten 10 g
   waarvan verzadigde vetzuren 1,6 g
Koolhydraten 2,4 g
   waarvan suiker 0,9 g
Vezels 1,1 g
Eiwitten 14 g
Zout 1,1 g

Artikel nr. TOFU_007
Herkomst EU-landbouw
Inhoud 200 g
Merk KoRo
EAN 4260654786521
Gegevens Specificatie
Biologische certificatie SI-EKO-003
Sporen Sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Bewaarwijze Koel en droog bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Ingrediënten 56% SOJA *, AMANDELEN * (3%), SESAM * (3%), water, zout, stollingsmiddel magnesiumchloride, gerookt met natuurlijke houtrook. * Van gecontroleerde biologische teelt
Kruisbesmetting Bevat GLUTEN, SOJA, SESAM, AMANDELEN en kan sporen bevatten van PINDA'S, SELDERIJ en MOSTERD.
Verkoopbenaming Biologische gerookte tofu amandelsesam
Biologische herkomst EU-landbouw
Pers & wederverkopers Afbeeldingen

De KoRo prijsgrafiek Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

⭐️
01.10.2020
Nieuw in het assortiment
2,00€ / 100g
..
nan€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Wat is de KoRo prijsgrafiek?

    In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken.
  • Price Change Icon

    Waarom verandert de prijs?

    De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen.
  • Communication Icon

    Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?

    Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
Newsletter

De KoRo prijs-letter

Blijf op de hoogte: ontvang maandelijks alle actuele prijswijzigingen
Newsletter Mockup

Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g - Een blik achter de schermen

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu...

Anbaugebiet vorrangig in Südamerika

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze...

Die Sojapflanze

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt ovale Blätter.

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen...

Reifung auf stickstoffhaltigem Boden

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die...

Ernte im Herbst

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend...

Fun-Fact

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer...

Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Aus dieser Masse entstehen...

Verarbeitung zu Tofu

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Aus dieser Masse entstehen in einem sogenannten Presskasten schließlich feste Tofu-Blöcke.

Durch die natürliche Räucherung mit Holzrauch entsteht das für Räuchertofu so bekannte feine Aroma.

Räucherung

Durch die natürliche Räucherung mit Holzrauch entsteht das für Räuchertofu so bekannte feine Aroma.

Veel gestelde vragen Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Welke soorten tofu zijn er?

De bekendste soorten tofu zijn zijden tofu, natuurlijke tofu en gerookte tofu. Zijden tofu is bijzonder zacht en glad. Daarom is het geweldig voor veganistische desserts. Natuurlijke tofu is steviger en heeft kleine gaatjes. Het kan goed worden gesneden of verkruimeld en is daarom geschikt voor hartige gerechten. Gerookte tofu smaakt intens rokerig en pittig en is daarom een ​​ideaal alternatief als je niet genoeg tijd hebt om zelf te marineren. Het past goed bij wokgerechten en stoofschotels als vleesvervanger.

Hoe wordt gerookte tofu gemaakt?

Bij de productie van gerookte tofu wordt natuurlijke tofu in een rookhok boven hout gerookt om het een fijne aromatische rokerige toon te geven.

Kan ik tofu rauw eten?

Ja, tofu kan ook rauw gegeten worden, aangezien het eigenlijk geen rauw product is.

Hoe wordt de tofu lekker krokant?

Snijd voor perfect knapperige tofu het blok in plakjes of blokjes en bak ze aan alle kanten met veel olie ongeveer 3 minuten. Het resultaat: sappig van binnen en knapperig van buiten.

Wat zeggen anderen? Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Geen beoordelingen, schrijf de eerste beoordeling
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
bitte Sterne vergeben

Maximale Dateigröße: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif)

Keine Dateien ausgewählt
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Het populairst bij anderen Overzicht
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
€ 1,50
€ 0,75 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, weiß | 500 g
Amandelmousse, wit | 500 g
€ 11,00
€ 22,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Erdnussmus | 500 g
Biologische pindamousse | 500 g
€ 5,50
€ 11,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Cashewbruch | 1 kg
Cashewnoten | 1 kg
€ 11,00

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, braun | 500 g
Amandelmousse, bruin | 500 g
€ 10,50
€ 21,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Eiwitreep chocolade cookie  60 g
Eiwitreep chocolade cookie 60 g
€ 2,00
€ 3,33 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

Haselnussmus | 500 g
Hazelnotenmousse | 500 g
€ 11,00
€ 22,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Eiwitreep witte chocolade cookie dough 60 g
Eiwitreep witte chocolade cookie dough 60 g
€ 2,00
€ 3,33 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Tofu geräuchert | 200g
Biologische gerookte tofu 200g
€ 2,50
€ 12,50 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Dattel Haselnuss Creme | 500 g
Biologische dadel hazelnootcrème 500 g
€ 10,50
€ 21,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologisch koekje gezouten karamel 50 g
Biologisch koekje gezouten karamel 50 g
€ 2,00
€ 4,00 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten