Ingrediënten, voedingswaarden en verpakking kunnen variëren. Voor de juiste informatie zie de productbeschrijving.
Biologische tofu olijven 200 g
Biologische tofu olijven 200 g
Biologische tofu olijven 200 g
Biologische tofu olijven 200 g
Biologische tofu olijven 200 g

Biologische tofu olijven 200 g

€ 2,50
€ 1,25 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

  • Intense & kruidige smaak
  • Met een mediterraan tintje
  • Van gecontroleerde biologische teelt
  • Met aromatische olijf- en tomaatstukjes
  • Ideaal voor pittige Bolognese sauzen, voor het verfijnen van salades of de bereiding van heerlijke groentepannen

Soort: Olijf

Biologische tofu naturel | 200g

Naturel

Biologische gerookte tofu 200g

Geräuchert

Biologische Tofu Rosso 200 g

Rosso

Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Gerookte amandel sesam

Olijf

Aantal: 1 Stuk

Biologische tofu olijven 200 g

1 Stuk

€ 2,50
per Stuk
Bio Tofu Olive 6 x 200 g

6 Stuks

€ 1,92
per Stuks
Als gevolg van technische problemen die vertraging veroorzaken bij het op elkaar afstemmen van de magazijnvoorraden, kan de THT datum (ten minste houdbaar tot-datum) variëren. Deze functie bevindt zich momenteel in de testfase (bèta).
THT: 16.10.2021

Alles in een oogopslag Biologische tofu olijven 200 g

Zodra je de verpakking opent, stroomt de geur van heerlijk kruidige olijven al naar je toe. Verfijnd met zongedroogde tomaten speelt KoRo's Mediterrane biologische tofu olijf met jouw smaakpapillen en inspireert jou om nieuwe culinaire creaties uit de Mediterrane regio te proberen. Dankzij de populaire smaakcombinatie van olijf en tomaat, gecombineerd met de zachtheid van de aangenaam zachte tofu, is onze tofu niet alleen perfect voor knapperig bakken en frituren. Het kan ook rauw of gepureerd worden gegeten, met toevoeging van een beetje water om een romige saus te maken.

Het perfecte ingrediënt voor jouw creaties

Vooral vegetariërs en veganisten zijn vaak op zoek naar gevarieerde vleesalternatieven met een even intense smaak. Door olijven en tomaten toe te voegen voordat de tofu rijpt, heeft onze tofu, in tegenstelling tot veel andere soorten tofu, een aangename, kruidige smaak. Wil je deze smaak echter intensiveren, dan kan je de tofu met verse chili-olie en knoflook marineren - een smaakexplosie gegarandeerd!
Onze mediterrane biologische tofu-olijf kan op veel verschillende manieren worden bereid: Of het nu gebakken en gestrooid is over een salade, voor dat speciale iets in romige lasagne of gehakt in een Bolognese saus - je kunt veel meer doen met tofu dan je eerder dacht.
Je kunt ook genieten van onze Biologische Tofu Olive als veganistisch pasteitje voor lekkere tofu-burgers op de volgende barbecue-avond onder vrienden of gewoon in de pan klaargemaakt met courgette en aubergine.
Ben je bijzonder enthousiast over het experimenteren? Dan moet je zeker roerei proberen. Want qua consistentie en smaak komt de verkruimelde tofu samen met wat Kala-Namak zout ongelooflijk dicht in de buurt van het populaire eiergerecht uit de pan!
Overigens betekent de vacuümverpakking dat de tofu voor het openen niet gekoeld hoeft te worden opgeslagen en bijzonder lang houdbaar is.

Jouw leverancier van plantaardige energie

KoRo's biologische tofu olijf is niet alleen een echt allround talent, maar bestaat ook uitsluitend uit plantaardige ingrediënten. Het bevat geen gluten, lactose of melkeiwit. Het is echter een fantastische energieleverancier en mag dankzij zijn opwindend pittige smaak in geen enkele keuken ontbreken. Je kunt het ook koud en gesneden gebruiken als topping voor brood of als basis voor jouw eigen tofu-smeersel. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie (in kj/kcal) 588 / 141
Vetten 8,6 g
   waarvan verzadigde vetzuren 1,5 g
Koolhydraten 0,6 g
   waarvan suiker 0,5 g
Vezels 2,1 g
Eiwitten 14 g
Zout 1,25 g

Artikel nr. TOFU_009
Herkomst Oostenrijk
Inhoud 200 g
Merk KoRo
EAN 4260654787450
Gegevens Specificatie
Biologische certificatie AT-BIO-301
Sporen Sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Bewaarwijze Bewaar bij kamertemperatuur, bewaar op een koele plaats (+ 2°C tot + 6°C) na opening en consumeer zo snel mogelijk.
Ingrediënten water, 16% SOYA-bonen*, 9% olijven*, zonnebloemolie*, 2% gedroogde tomaten*, zout, alcoholazijn*, specerijen*, kruiden*, dextrose*, stollingsmiddel calciumsulfaat* uit gecontroleerde biologische landbouw
Kruisbesmetting Kruisbesmetting is de ongewenste overdracht van besmetting op een product. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door restanten van ander voedsel in de productie-installatie. Dit bericht is voornamelijk bedoeld voor mensen met een allergie. Volgens het consumentenadviescentrum worden voedingsmiddelen die onbedoeld kruisbesmet zijn met dierlijke producten als veganistisch beschouwd. Bevat geen allergenen volgens de EU-verordening 1169/2011.
Verkoopbenaming Bio tofu met olijven
Biologische herkomst EU-/Niet EU-landbouw
Pers & wederverkopers Afbeeldingen

De KoRo prijsgrafiek Biologische tofu olijven 200 g

..
1,25€/ 100g

-100,00%
nan€ / 100g
⭐️
22.10.2020
Neu im Sortiment
1,25€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Wat is de KoRo prijsgrafiek?

    In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken.
  • Price Change Icon

    Waarom verandert de prijs?

    De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen.
  • Communication Icon

    Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?

    Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
Newsletter

De KoRo prijs-letter

Blijf op de hoogte: ontvang maandelijks alle actuele prijswijzigingen
Newsletter Mockup

Biologische tofu olijven 200 g - Een blik achter de schermen

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Aber auch der...

Anbaugebiet vorrangig in Südamerika

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Aber auch der Anbau in Deutschland steigt seit einigen Jahren stetig an.

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze...

Die Sojapflanze

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt unpaarig gegliederte, ovale Blätter.

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen...

Reifung auf stickstoffhaltigem Boden

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die...

Ernte im Herbst

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend...

Funfact

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer...

Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.

Unter Zugabe von Calciumsulfat als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit klein...

Verarbeitung zu Tofu

Unter Zugabe von Calciumsulfat als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit klein gehackten Oliven und getrockneten Tomaten in einen sogenannten Presskasten gegeben, entstehen schließlich feste Tofu-Blöcke.

Veel gestelde vragen Biologische tofu olijven 200 g

FAQ zoekfunctie:

Is tofu gezond?

Naast voldoende beweging is ook een evenwichtige voeding belangrijk voor een gezonde levensstijl. Onze biologische tofu met olijf kan hier deel van uitmaken.

Keine Fragen zum Suchbegriff gefunden.

Wat zeggen anderen? Biologische tofu olijven 200 g

4.0 /5

2 Beoordelingen
5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Ster 0
Selectie terugzetten
Beoordeling schrijven
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
Beoordeel het product

Maximale bestandsgrootte: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif, mp4)

Keine Dateien ausgewählt
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Alle opmerkingen over"Biologische tofu olijven 200 g"

A
23 feb. 2021
Geverifieerde aankoop

Oké.

Smaak had er meer in mogen zitten, smaakt maar licht naar olijf.

S
23 feb. 2021

Hallo Annegret, dank je voor je feedback. Het is jammer dat we niet 100% aan uw smaak hebben voldaan. Misschien wil je een andere tofu-variant van ons proberen :) Met vriendelijke groet, uw KoRo-team

A
16 feb. 2021
Geverifieerde aankoop

Sehe cool tofu, kan super worden verwerkt

Zachte tofu, heerlijk om mee te werken en te sauteren, ideale salade of bowl topping.

Het populairst bij anderen Overzicht
Bezorginformatie
Dit artikel wordt verwacht op 15 maart 2021
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
€ 2,50
€ 1,25 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bezorginformatie
Dit artikel wordt verwacht op 24 maart 2021
Bio Erdnussmus | 500 g
Biologische pindamousse | 500 g
€ 5,50
€ 11,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische knapperige pindakaas | 500 g
Biologische knapperige pindakaas | 500 g
€ 5,50
€ 11,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bezorginformatie
Dit artikel wordt verwacht op 10 maart 2021
Bezorginformatie
Dit artikel wordt verwacht op 20 maart 2021
Mandelmus, braun | 500 g
Amandelmousse, bruin | 500 g
€ 11,00
€ 22,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bezorginformatie
Om technische redenen wordt het glas momenteel geleverd met een plastic deksel.
Cashewmus | 500 g
Cashewmousse | 500 g
€ 9,00
€ 18,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Hazelnotenmousse | 500 g
Hazelnotenmousse | 500 g
€ 10,50
€ 21,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Rote Linsen | 2 kg
Biologische rode linzen | 2 kg
€ 8,00
€ 4,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Kakaonibs | 1 kg
Biologische cacaonibs onbehandeld | 1 kg
€ 13,00
€ 1,30 per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

kies je land

Deutsch
Deutsch
English
English
Français
Français
Nederlands
Nederlands
Österreich
Österreich
Schweiz
Schweiz
Finnland
Finnland
Italien
Italien