Ingrediënten, voedingswaarden en verpakking kunnen variëren. Voor de juiste informatie zie de productbeschrijving.
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

€ 9,50
€ 7,92 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

  • Intense kruidige smaak
  • Met een mediterraan tintje
  • Van biologische landbouw
  • In een fruitige tomatenmarinade
  • Ideaal voor pittige bolognesesauzen of om salades te verfijnen

Soort: Rosso

Naturel

Rosso

Gerookte amandel sesam

Aantal: 6 Stuk

Biologische Tofu Rosso 200 g

1 Stuk

€ 1,50
pro Stuk
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

6 Stuks

€ 1,58
pro Stuks

Direct gereed voor verzending, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Durch technisch bedingte Verzögerungen beim Abgleich der Lagerbestände kann das MHD (Mindesthaltbarkeitsdatum) abweichen. Diese Funktion befindet sich in der Testphase (Beta).
MHD: 16.07.2021

Alles in een oogopslag Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

Zodra je de verpakking opent, stroomt de geur van heerlijk verse tomaten je tegemoet. Verfijnd met aromatische kruiden uit Toscane, de mediterrane biologische tofu rosso van KoRo speelt met je smaakpapillen en inspireert je om nieuwe culinaire creaties uit het Middellandse Zeegebied te proberen. Om te voorkomen dat de tofu over de hele wereld wordt verscheept voordat hij thuis op je bord komt, betrekken we onze tofu en de sojabonen die erin verwerkt worden 100% van gecontroleerde biologische EU-teelt.

Het perfecte ingrediënt voor alle creaties

Vooral vegetariërs en veganisten zijn vaak op zoek naar gevarieerde vleesalternatieven met een even intense smaak. Dankzij de verse kruiden heeft de Tofu Rosso een aangenaam pittige smaak in tegenstelling tot veel andere soorten tofu. Wil je dit echter een beetje intensiveren, dan kun je de tofu echter ook marineren met verse chili-olie en knoflook - een smaakexplosie gegarandeerd!

De mediterrane biologische tofu kan op verschillende manieren worden bereid: aangebraden en over de salade gestrooid, voor dat speciale iets in de romige lasagne of gehakt in de bolognesesaus - je kunt veel meer met tofu dan je eerder dacht.

Je kan ook genieten van onze biologische tofu rosso als toevoeging voor jouw groentespiesjes op de volgende barbecue-avond met vrienden of gewoon gebakken in een pan met courgette en aubergine. Want dankzij zijn intens pittige smaak geeft het ook milde gerechten net dat beetje extra.

Door de praktische vacuümverpakking hoeft de tofu voor het openen niet gekoeld te worden. 

Jouw leverancier van plantaardige eiwitten

De biologische tofu rosso van KoRo is niet alleen een echt allround talent, maar ook geschikt voor mensen met melk- en glutenintolerantie. Het bevat geen gluten, lactose of melkeiwit. Het is echter absoluut een fantastische bron van eiwitten en mag dankzij zijn opwindend pittige smaak in geen enkele keuken ontbreken. Overigens kan het ook koud en gesneden gebruikt worden als topping op brood of als basis voor de speciaal gemaakte tofu spread. Jouw creativiteit kent geen grenzen!

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie (in kj/kcal) 846 / 203
Vetten 12 g
   waarvan verzadigde vetzuren 1,9 g
Koolhydraten 5,5 g
   waarvan suiker 3 g
Vezels 1,8 g
Eiwitten 19 g
Zout 1,2 g

Artikel nr. TOFU_006
Herkomst EU-landbouw
Inhoud 1.2 kg
Merk KoRo
EAN 4260654786514
Gegevens Specificatie
Biologische certificatie SI-EKO-003
Sporen Sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Bewaarwijze Bewaren op een koele en droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Ingrediënten 50% SOJA *, water, tomaat * (6%), zout, appelciderazijn *, ongeraffineerde rietsuiker *, zonnebloemolie *, paprika *, ui *, knoflook *, basilicum *, oregano *, tijm *, chili *, peper *. * van gecontroleerde biologische teelt
Kruisbesmetting Bevat SOJA en kan sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S en andere NOTEN, SESAM, SELDERIJ en MOSTERD
Verkoopbenaming Biologische Tofu Rosso
Biologische herkomst EU-/Niet-EU-landbouw
Pers & wederverkopers Afbeeldingen

De KoRo prijsgrafiek Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

⭐️
28.10.2020
Neu im Sortiment
1,15€ / 100g
..
nan€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Wat is de KoRo prijsgrafiek?

    In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken.
  • Price Change Icon

    Waarom verandert de prijs?

    De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen.
  • Communication Icon

    Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?

    Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
Newsletter

De KoRo prijs-letter

Blijf op de hoogte: ontvang maandelijks alle actuele prijswijzigingen
Newsletter Mockup

Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g - Een blik achter de schermen

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu...

Anbaugebiet vorrangig in Südamerika

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die zu 100 % aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze...

Die Sojapflanze

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt unpaarig gegliederte, ovale Blätter.

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen...

Reifung auf stickstoffhaltigem Boden

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die...

Ernte im Herbst

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend...

Fun-Fact

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer...

Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit mediterranen...

Verarbeitung zu Tofu

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit mediterranen Kräutern in einen sogenannten Presskasten gegeben, entstehen schließlich feste Tofu-Blöcke. Diese werden im letzten Schritt mit einer frisch zubereiteten Tomatensoße mariniert.

Veel gestelde vragen Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

Welke soorten tofu zijn er?

De bekendste soorten tofu zijn zijden tofu, natuurlijke tofu en gerookte tofu. Zijden tofu is bijzonder zacht en glad. Daarom is het geweldig voor veganistische desserts. Natuurlijke tofu is steviger en heeft kleine gaatjes. Het kan goed worden gesneden of verkruimeld en is daarom geschikt voor hartige gerechten. Gerookte tofu is rokerig en pittig. Een ideaal alternatief als je niet genoeg tijd hebt om je tofu zelf te marineren. Het past goed bij wokgerechten en stoofschotels als vleesvervanger.

Hoe wordt de tofu lekker krokant?

Snijd de tofu in plakjes of blokjes en bak met veel olie ongeveer 3 minuten aan alle kanten. Sappig van binnen en krokant van buiten.

Kan ik tofu rauw eten?

Ja, tofu kan ook rauw gegeten worden, aangezien het eigenlijk geen rauw product is.

Wat zeggen anderen? Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

5.0 /5

1 Bewertungen
5 Sterne 1
4 Sterne 0
3 Sterne 0
2 Sterne 0
1 Stern 0
Auswahl zurücksetzen
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
bitte Sterne vergeben

Maximale Dateigröße: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif)

Keine Dateien ausgewählt
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Alle Kommentare zu "Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g"

S
20 nov. 2020

Een zeer smakelijk product voor noedels met groenten. De saus waarin de tofu wordt gepekeld is ideaal als tomatensaus.

Het populairst bij anderen Overzicht
Biologische gerookte tofu amandel sesam | 6 x 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam | 6 x...
€ 9,50
€ 7,92 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Cashewbruch | 1 kg
Cashewnoten | 1 kg
€ 11,00

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische Tofu | 6 x 200 g
Biologische Tofu | 6 x 200 g
€ 9,00
€ 7,50 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, weiß | 500 g
Amandelmousse, wit | 500 g
€ 11,00
€ 22,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Erdnussmus | 500 g
Biologische pindamousse | 500 g
€ 5,50
€ 11,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, braun | 500 g
Amandelmousse, bruin | 500 g
€ 10,50
€ 21,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische tahin donker 500 g
Biologische tahin donker 500 g
€ 6,00
€ 12,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Haselnussmus | 500 g
Hazelnotenmousse | 500 g
€ 11,00
€ 22,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Pistazienmus | 500 g
Pistachemousse | 500 g
€ 22,00
€ 44,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Erbsenprotein Schnetzel | 600 g
Erwten-eiwit reepjes | 600 g
€ 9,00
€ 15,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten