Abonneer je op onze nieuwsbrief , bestel en ontvang een gratis mason jar!
(0)

Vegan Bananenbrood Muffins Automatisch vertaald

Eenvoudig 7 april 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Deze bananenmuffins zijn volledig gemaakt zonder industriële suiker en zullen indruk maken op elk feestje.

350 ml Plantaardige drank
300 g Meel
3 Bananen
1 Packung Bakpoeder
2 EL Gemalen amandelen
2 EL Kokosnootschilfers
80 g Data
3 EL agavesiroop
1 TL Kaneel
5 Tropfen Botervanille
2 TL Cacao
1 EL Chocoladedruppels
  • Stap 1/7

    Pureer de bananen met een vork en meng de agavesiroop erdoor.

  • Stap 2/7

    Verwarm de oven voor op 180 graden boven-/onderwarmte.

  • Stap 3/7

    Hak de dadels fijn.

  • Stap 4/7

    Meng de droge ingrediënten met de melk tot een glad beslag.

  • Stap 5/7

    Roer de bananen, boter, vanille en dadels door het beslag.

  • Stap 6/7

    Bestrijk de muffinvorm met een beetje vet of gebruik muffinvormpjes. Verdeel het beslag over de vormpjes.

  • Stap 7/7

    Zet de muffins 20-25 minuten in de oven en test ze met de stokjes. Als er geen beslag meer aan blijft plakken, zijn ze klaar.

Wat anderen zeggen over Vegan Bananenbrood Muffins

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster