Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Blog

In ons Food Journal vind je alles wat je moet weten over eten. Wij presenteren unieke recepten die we hebben ontwikkeld in samenwerking met talloze influencers en in onze interviews krijg je nieuwe indrukken over de onderwerpen gezonde voeding en ondernemen.

🗓 29-03-2021

Wat gebeurt er met verlopen voedsel bij KoRo?

Vraagt u zich af wat er met uw geliefde notenchampignons en gedroogde vruchten gebeurt als ze niet zo snel uitverkocht raken en de houdbaarheidsdatum nadert? Wij leggen hier uit hoe wij omgaan met de houdbaarheidsdatum en zo actief voedselverspilling tegengaan.

👤 Vero Wolf

🗓 21-12-2020

Heerlijke hazelnoot chocolade balletjes

Deze balletjes doen je misschien denken aan andere lekkere snacks, maar wees gerust, je kunt er met een gerust hart van snoepen.

👤 Melli

🗓 18-12-2020

Kokosnoot ballen

Deze heerlijke balletjes met een verfijnde kokossmaak doen denken aan Raffaelo. Maar gelukkig zijn deze gezonder...

👤 Katharina

🗓 02-12-2020

Bananenbrood

Er gaat niets boven een klassiek bananenbrood - met walnoten en chocoladeschilfers.

👤 Sandra

🗓 26-10-2020

Bananenbrood

Dit bananenbrood is perfect als ontbijt met wat notenboter, jam of gewoon zo.

👤 Jana

🗓 23-10-2020

Schone dadelpindaballetjes

Ben je verliefd op dadels en pinda's? Dan zijn deze balletjes echt iets voor jou.

👤 Marion

🗓 02-07-2020

Interactieve kaart

Waar gaat onze interactieve kaart over en wat kun je met behulp ervan te weten komen over onze producten? Gedetailleerde instructies vind je hier.

👤 Julia

🗓 28-04-2020

Verschillende soorten azijn

Je vindt een vergelijking van appel-, brandewijn-, kruiden- en balsamico-azijnen in dit artikel!

👤 Caroline Loße

🗓 11-03-2020

Goede redenen om wortelsap te drinken

Ontdek hier hoe u gemakkelijk in uw vitamine A-behoefte kunt voorzien met een plantaardig dieet!

👤 Caroline Loße

🗓 03-01-2020

Gember tijdens het koude seizoen

Heb je ooit rauwe gember gegeten? Vooral in het huidige koude seizoen kan je immuunsysteem er baat bij hebben en versterkt worden.

👤 Caroline Loße

🗓 28-10-2019

Maak je eigen geroosterde amandelen

Naast suikerspin en popcorn zijn geroosterde amandelen waarschijnlijk een van de populairste snoepjes op kermissen. Vooral op kerstmarkten genieten bezoekers van de knapperig-zoete lekkernij, het liefst nog warm. Als de volgende markt nog ver weg is en je niet langer kunt wachten, ontdek dan nu hoe je ze zelf thuis kunt maken.

👤 Anna-Lena Jacques

🗓 06-09-2019

Onkruid - ja graag!

Hier kun je ontdekken wat je allemaal uit paardenbloemen, brandnetels en dergelijke kunt halen.

👤 Laura Wittmann

🗓 29-08-2019

Maak je eigen zomerdrankjes

30 graden, zonneschijn en ontspanning in het park - wat ontbreekt er nog? Een verfrissend, zomers drankje. Ontdek hier hoe je je eigen zomerdrankjes maakt.

👤 Sarah Klein

🗓 26-07-2019

Zoete gerechten met zoete aardappelen

Zoete aardappelgerechten hoeven niet altijd hartig te zijn. De knol is ook geschikt voor zoete gerechten zoals cakes, pannenkoeken of koekjes.

👤 Laura Wittmann

🗓 24-07-2019

Zelfgemaakt ijs

Zomer, zon en een koel ijsje - dat maakt de dag perfect! Ontdek in dit artikel hoe je zelf ijs kunt maken.

👤 Sarah Klein