🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥
🗓 15-08-2022 👤 Sarah Manceau 👌 Gewoon

Glutenvrije chocoladekoekjes

Glutenvrije chocoladekoekjes

ChocolateChipCookies

Wat dacht je van koekjes? Deze ronde chocoladekoekjes zijn erg populair, er zijn honderden recepten! Stel je voor: koekjes die nog warm zijn uit de oven. Wie zou er niet een mondvol van hebben? Voor dit recept gebruiken we onze suikervrije chocolade chips. Bovendien gebruiken we geen meel of geraffineerde suiker. We mengden havermout om het meel te vervangen en ahornsiroop om onze koekjes zoeter te maken. We hopen dat het recept u bevalt, maar één ding is zeker: u kunt ze met een gerust geweten eten!

Ingrediënten

Voorbereiding

Verwarm eerst de oven voor op 180°C en leg bakpapier op een bakplaat.
Meng in een kom alle ingrediënten behalve de chocoladestukjes.
Voeg de chocoladestukjes toe aan het deeg.
Je kunt nu ongeveer een eetlepel koekjesdeeg in je hand doen en er een bal van vormen, die je vervolgens op de bakplaat legt.
Doe hetzelfde voor al het koekjesdeeg en bak ongeveer 20 minuten. Zorg ervoor dat de koekjes goudbruin zijn voordat je ze uit de oven haalt.
Laat de koekjes afkoelen, en je kunt genieten!




Hartelijk dank aan Patricia, die zo gul was haar recept met ons te delen. Als je het recept net zo lekker vond als wij, bekijk dan haar instagram pagina! Je zult er veel recepten vinden, de een even smakelijk als de ander.

Instagram: nourishmybliss

Bijpassende producten