Geschenken voor elke smaak

Açai chia pudding

Als fan van chia pudding en açai bowl, hoef je nooit meer maar één gerecht te kiezen: dit recept combineert beide goodies.

Dit ontbijtrecept is geweldig om van tevoren te bereiden, want het duurt een paar uur voordat de Chia zaden volledig gezwollen zijn. Het is het beste om de dag ervoor te beginnen en de pudding een nacht in de koelkast te zetten.

Ingrediënten voor 1 portie

  • 200 ml amandelmelk
  • 50 g bevroren bosbessen 
  • 1 EL açai poeder
  • 1 EL agavesiroop
  • 3 tot 4 EL chiazaad

Bereiding

  • Meng de amandelmelk met de bevroren bosbessen, het açai-poeder en de agavesiroop in een blender tot een gladde massa.
  • Roer de chiazaden erdoor en zet ze een nacht of minstens 3 uur in de koelkast. Roer na 1 tot 2 uur nogmaals om te voorkomen dat Chiazaden aan de bodem blijven plakken. Als de pudding nog te vloeibaar is, roer er dan nog een paar Chiazaden bij.
  • Giet de pudding in een glas of kom en garneer met muesli, yoghurt en fruit.
Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO ACAI PULVER | 250 G
Biologische acaipoeder
11,00
Inhoud 0.25 kg | € 44,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Chia Samen | 1 kg
Biologische chiazaadjes
8,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden