
Dessert in een kleine portie. Met onze gevulde dadels heeft u meerdere keren plezier. Natuurlijk werkt het recept ook met andere lekkernijen. Zo kunt u verschillende soorten pasta's uitproberen bijvoorbeeld cashew, amandel- of hazelnootpasta. Probeer het uit!
Zutaten
- 6 medjool dadels
- 6 TL pindamousse
- 100 g bevroren frambozen
- 1 El chia zaad
- 1 El ahornsiroop
- pinda's geroosterd
Bereiding
- Verwarm de bevroren frambozen in een pan voor de chia-jam. Roer de chiazaad en ahornsiroop er doorheen en laat nog 5 minuten op laag vuur sudderen. Haal vervolgens de pan van het vuur en laat volledig afkoelen.
- Halveer de dadels doormidden, verwijder de zaadjes en vul elk met een lepel pindapasta en zelfgemaakte jam.
- Halveer de dadels, verwijder de zaadjes en vul elk met een lepel pindapasta en zelfgemaakte jam.