Hartige gierst

Gierst is een geweldig alternatief als je geen zin hebt in rijst - omdat de trend van glutenvrije granen net begint te herleven.

De goudkleurige snack die het lekkerst smaakt met een frisse salade of ovengroenten. Ook mag een heerlijke dip niet ontbreken. Overigens smaken ze de volgende dag nog steeds geweldig.

Ingrediënten voor ongeveer 9 stuks

Voorbereiding

  • Kook de gierst eerst ongeveer 20 minuten in water.
  • Meng de geraspte wortel, zout, peper, kurkuma en rozemarijn en 2 eetlepels boekweitmeel in de gierst.
  • Laat de afgewerkte massa iets afkoelen en vorm dan hartige koekjes.
  • Bak de hartige koekjes ongeveer 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Eetsmakelijk!

Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
Bio Hirse | 2 Kg
Biologische gierst
5,50
Inhoud 2 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

 Bio Buchweizenflocken | 3 kg
Biologische boekweitvlokken
16,00
Inhoud 3 kg | € 5,33 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

leer
Kristalzout fijn
4,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Kurkuma gemahlen | 1 Kg
Biologische gemalen kurkuma
9,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

PFEFFER SCHWARZ GANZE KÖRNER | 1 KG
Peper zwart hele korrels
7,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden