Haver-appel reep

An apple a day....! En je hebt precies één appel nodig voor 14 veganistische repen. Klik hier voor het recept

Dit recept is precies goed voor tijdens de appeloogst.

Ingrediënten voor ca. 14 repen

  • 160 g havermout (optioneel: fijngemalen havermout in een krachtige mixer)
  • 80 g havervlokken
  • 20 g amandelen, gemalen
  • ½ TL bakpoeder
  • 1 TL kaneel
  • 1 snufje zout
  • 160 g appelmoes
  • 80 ml ahornsiroop
  • 80 ml water
  • 1 grote appel

Bereiding

  • Meng eerst alle droge ingrediënten in een mengkom.
  • Voeg vervolgens de appelmoes, ahornsiroop en water toe en roer tot een glad deeg is gevormd.
  • Laat het beslag even staan, snij ondertussen de appel in kleine stukjes.
  • Laat kort brouwen en snijd de appel in kleine stukjes.
  • Giet de helft van het deeg in een met bakpapier beklede bakvorm. Verdeel de appel erover en bedek deze met de rest van het deeg.
  • Bak ongeveer 30 minuten op 180 ° C, laat afkoelen en snijd in repen.

Wij danken @ninasveganjourney voor dit lekkere recept.

Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO HAFERFLOCKEN KLEINBLATT, GLUTENFREI | 6 X 500 G
Biologische havermout zonder gluten
14,00
Inhoud 3 kg | € 4,67 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Ceylon Zimt Gemahlen | 500 G
Biologische ceylon kaneel
8,00
Inhoud 0.5 kg | € 16,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Kristallsalz fein | 1 kg
Kristalzout fijn
4,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

leer
Biologische ahornsiroop grade A
15,00
Inhoud 1 l

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden