IJsbergsalade met geroosterde sojabonen

Smaakt jouw salade altijd hetzelfde? Hier vindt u een smakelijke afwisseling met mosterddressing.

Het bijzondere aan dit recept zijn de zwarte sojabonen. De zoute en knapperige eiwitbommen voegen wat kracht toe aan uw salades en groenteschalen - maar kunnen ook puur worden gegeten.

Ingrediënten voor een portie

Voor de salade

Voor de dressing 

  • 1 TL amandelmousse
  • 1 TL mosterd
  • 1 TL agavesiroop
  • 3 EL balsamicoazijn

EisbergsalatSojabohnen_TextbildBereiding

  • Was eerst de ijsbergsla en snijd vervolgens een kwart van de sla in reepjes.
  • Was en halveer de tomaten en doe ze in een kom met de salade.
  • Meng voor de dressing de amandelmousse, mosterd, agavesiroop en balsamicoazijn goed door elkaar en giet het ook in de kom.
  • Hak vervolgens de walnoten fijn en voeg ze toe aan de salade met de sojabonen.
  • Meng alles goed door elkaar en serveer.
Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
Schwarze Sojabohnen geröstet und gesalzen | 750 g
Zwarte gezouten sojabonen geroosterd
4,00
Inhoud 0.75 kg | € 5,33 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

WALNUSSKERNE GROSS & EXTRA HELL | 1 KG
Walnoten groot & extra licht
18,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

MANDELMUS, BRAUN | 500 G
Amandelmousse bruin
9,00
Inhoud 0.5 kg | € 18,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden