
Deze heerlijke koekjes zijn niet erg zoet. Dus als je het zoet houdt, kun je een beetje meer kokossuiker aan het deeg toevoegen. Ben je een fan van "zachtgebakken" koekjes, doe ze dan 10 minuten in de oven. Dit is geen probleem met dit recept, want er zit niets in het deeg, dat beslist lang in de oven moet staan. Als je in Team Crunchy bent, kun je het natuurlijk nog een paar minuten in de oven laten staan.
Ingrediënten voor 5 koekjes
- 60 g hazelnoten
- 70 g kokosbloesemsuiker
- 160 g speltmeel type 650
- 170 ml amandelmelk
- 3 amandelmousse (bruin)
- 1 theelepel ceylon kaneel
- 1 Msp kristalzout
Voorbereiding
- Verwarm de over voor op 180 graden
- Doe de hazelnoten in een blender tot ze goed zijn gehakt.
- Doe gehakte hazelnoten en alle andere ingrediënten in een kom en meng met een lepel tot er een gelijk deeg ontstaat.
- Leg op een bakplaat bakpapier en verdeel het deeg in 5 koekjes met een lepel. Versier met nog een paar hazelnoten.
- Zet de koekjes ongeveer 10 minuten in de oven. Laat even afkoelen en geniet ervan!
Meer recepten en inspiraties zijn te vinden op Instagram: @healthyhabit_seline!