Kaneel gierst

Een geweldig alternatief voor het gebruikelijke havermout in de ochtend: kaneel gierst!

Gierst - de glutenvrije ontbijtgranen smaken mild en slechts licht nootachtig. Vanwege de zwakke smaak kan het zoet zijn - zoals in dit recept - en stevig bereid.

Ingrediënten

Voorbereiding

  • Doe de gierst en het water in een pan, breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot het water volledig gaar is.
  • Voeg vervolgens amandelmelk, suiker en kaneel toe en kook opnieuw tot de gewenste consistentie is bereikt.
  • Giet de gierstpap in een kom en werk af zoals gewenst (hier met bessencompote en verse bessen).

Eetsmakelijk!

Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO KOKOSBLÜTENZUCKER | 1 KG
Biologische kokosbloesemsuiker
8,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Ceylon Zimt Gemahlen | 500 G
Biologische ceylon kaneel
8,00
Inhoud 0.5 kg | € 16,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

leer
Kristalzout fijn
4,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden