Lasagnesoep

Vandaag hoef je niet te kiezen tussen lasagne of soep. In dit recept worden beide gerechten samengevoegd. Een veganistisch recept om uit te proberen!

Noedelsoepen kent iedereen. Theoretisch is onze lasagnesoep hetzelfde. Echter doet ze met de linzen, de groenten en de kruiden denken aan een stoofpot. De grootte van de portie hangt er vanaf hoeveel lasagnebladen je erin doet. Wij kunnen dit veganistische gerecht alleen maar aanraden.

Ingrediënten

       500ml water

       1 eetlepel groentebouillon

       250ml tomatensaus

       knoflookpoeder

       italiaanse kruiden

       uienpoeder

       2 knoflookteentjes

       ½ citroensap

       60g Berglinzen

       Groenten naar keus (bijv. zucchini, broccoli, wortels,...)

       Veganistische crème om mee te koken

       3 eetlepels havermoutvlokken

       Lasagnebladen

Bereiding

       Groenten kleinsnijden

       De groente bouillon in kokend water roeren

       Alles andere in de pan doen, behalve de havermoutvlokken. De lasagnebladen in stukjes breken en erin roeren

       Het hele laten koken met een deksel tot de soep crèmig is

       Havermoutvlokken erbij doen en serveren

Wij wensen jou een smakelijk eten!

Tags: Rezept, Vegan

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
HEFEFLOCKEN | 250 G
Gistvlokken
5,50
Inhoud 0.25 kg | € 22,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Berglinsen | 2 kg
Biologische berglinzen
9,00
Inhoud 2 kg | € 4,50 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden