Peperkoek brownies

Wie houdt niet van hem: de geur van peperkoek in de lucht! Hij maakt de winter echt gezellig en brengt een kerstsfeer. Maar hoe krijg je die unieke smakelijke traktatie in je keuken? Met de peperkoek brownies!

Peperkoek is niet alleen heerlijk, maar ook een reden om van de winter te houden! Maar het hoeft niet altijd de klassieke peperkoek te zijn, want het kruid past ook fantastisch in brownies. Deze brownies zijn dus niet alleen een ware explosie van smaak, maar hebben ook een garantie voor succes en kunnen in een mum van tijd worden gemaakt. Als je dit recept niet imiteert, mis je echt iets!

Ingrediënten voor 16 stukken

Bereiding

  • Spoel en laat de kikkererwten goed uitlekken en maal de havervlokken in een blender tot een mengsel.
  • Voeg alle ingrediënten aan het mengsel behalve de chocoladedruppels en meng het. Het klopt dat  het deeg vrij droog en slechts licht plakkerig is.
  • Leg de chocodrops (gebruik bakpapier) in de overschotel en verdeel daarna het deeg gelijkmatig over de overschotel.
  • Versier met chocodrops en zet minstens 1 uur in de koelkast voor het eten. Bewaar de resterende brownies na consumptie in de koelkast.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden