Pinda granola

Granola, knapperige muesli of hoe je het ook noemt, het smaakt het best zelfgemaakt! Daarom hebben wij een recept voor zelfgemaakte pinda granola samengesteld.

Kan muesli niet ontbreken in je ontbijt? Ook niet bij ons. Daarom presenteren we je hier een variant om het zelf te doen. De knapperige kruimels zien er goed uit in muesli, als topping op je smoothiekom of je snackt ze gewoon puur als tussendoortje.

Ingrediënten voor 1 glas

Bereiding

  • De geblancheerde pinda's grof snijden.
  • Meng de havervlokken, boekweit, gehakte pinda's, zout en vanille in een kom. 
  • Smelt de kokosolie. Daarna de kokosolie met 4 eetlepels ahornsiroop en de pindamousse mengen.
  • Meng alles goed door elkaar en giet het vervolgens in een pan. 
  • Bij middel/hoog vuur voor ongeveer 15 minuten roosteren, daarbij goed blijven roeren, zodat het niet aanbrandt. 
  • Tot slot, 2 eetlepels ahornsiroop erdoor roeren en laat de muesli volledig afkoelen. 
  • Giet het in een afsluitbaarglas
Tags: Rezepte, Vegan

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO BUCHWEIZEN | 2 KG
Biologisch boekweit
7,00
Inhoud 2 kg | € 3,50 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

ERDNUSSKERNE ROH BLANCHIERT | 1 KG
Pinda's geblancheerd
5,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Kokosöl | 1 Liter
Biologische kokosolie
9,00
Inhoud 1 l

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BIO ERDNUSSMUS | 500 G
Biologische pindamousse
4,50
Inhoud 0.5 kg | € 9,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

leer
Bourbon vanillestokjes
36,00
Inhoud 10 stuk | € 3,60 * per stuk

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden