
Pistaches behoren tot de edelste steenvruchten ooit! Ze smaken niet alleen geweldig, maar maken ook indruk op het oog met hun heldere kleur. Onze pistachemousse smaakt net zo hemels en bestaat voor 100% uit pistachepnoten die zacht gemalen zijn. Hoe je een heerlijk dessert kunt toveren met deze heerlijke mousse, yoghurt, sojacrispies en verse bessen (in gegarandeerd minder dan 10 minuten!), laten we je hier zien.
Ingrediënten (voor 1 glas):
- 300 ml (Soja)yoghurt naturel
- 1,5 EL Pistachemousse
- 10 EL Sojacrispies
- 2 EL Kokosbloesemsuiker of -siroop
- Toppings: blauwe bessen, chocodrops, pistachenoten
Bereiding
Giet eerst de helft van de yoghurt in een kom en meng het met 1 eetlepel pistachemousse en 1 eetlepel kokosbloesemsuiker. Giet de tweede helft van de yoghurt in een andere kom en meng deze met 1 theelepel pistachemousse en 1 theelepel kokosbloesemsuiker. Doe vervolgens 5 eetlepels sojacrispies in een glas. Leg er nu de helft van de yoghurt overheen. Leg nu weer een laagje sojacrispies en de yoghurt in een laagje. Garneer tot slot de yoghurt met bosbessen, kokosnootchips en gehakte pistachenoten. Geniet van jouw creatie!
Wat vond je van het recept? Net zo goed als wij? Zorg er dan voor dat je Caro's Instagram Account en Food Blog bekijkt! Daar vind je niet alleen megafoto's, maar ook creatieve en heerlijke recepten.
Instagram: sugarberrry
Blog: sugarberry.de