Snelle gnocchi groente maaltijd

Dit gerecht is super voor wanneer je weinig tijd hebt! Snel gemaakt en smaakt heerlijk!

Soms moet het snel zijn! Met dit Gnocchi recept kunt u ondanks de tijdsdruk een stevige maaltijd op tafel toveren. De pijnboompitten zijn de kroon op het werk - zowel visueel als smaakvol.

Ingrediënten voor 2 porties

  • 400 g Gnocchi 
  • 1 Kleine paprika
  • 120 g Erwten en wortels 
  • 3 EL Pesto
  • 1 EL Gistvlokken
  • Sap van 1/2 citroen
  • Zwarte peper
  • 20 g Pijnboompitten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vet tot ze goudbruin zijn. Doe de gnocchi met de basilicumpesto in een pan en bak ze goudbruin. Snijd de paprika in kleine blokjes en voeg ze samen met de erwten & wortelen toe aan de gnocchi. Bak nog 5-10 minuten tot de groenten warm zijn. Roer er gistvlokken en citroensap door en breng op smaak met zwarte peper. Serveer de gnocchi met de geroosterde pijnboompitten.

Tags: Rezepte, Gemüse
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
Pfeffer schwarz ganze Körner | 1 kg
Peper zwart hele korrels
7,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

PINIENKERNE | 500 G
Pijnboompitten
23,00
Inhoud 0.5 kg | € 46,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

HEFEFLOCKEN | 250 G
Gistvlokken
5,50
Inhoud 0.25 kg | € 22,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden