Tiramisu-Crème in glaasjes

Vegan Tiramisu met Zijdentofu, Kokosbloesemsuiker en Choco Proteïne Crunchies! Klingt spannend, smaakt heerlijk en ziet er geweldig uit.

Veganisten opgepast! Met dank aan zijdentofu in plaats van mascarpone is dit recept geschikt voor iedereen. proef de smaak. Chocodrops, cacaokernen en crunchies van chocolade-eiwitten voegen een heerlijke chocolade smaak toe die goed samengaat met espresso. Omdat het recept ook prachtig is om naar te kijken, is de tiramisu-crème in het glas een goed souvenir voor de volgende viering.

Ingrediënten voor 2 glazen

  • 260 g Zijdentofu
  • 30 g Kokosbloesemsuiker
  • 30 ml Espresso
  • Ca. 20 choco proteïne crunchies 
  • 3 eetlepels chocodrops
  • Een paar frambozen
  • Kokoschips
  • Gepofte quinoa

 

Bereiding

  • De chocodrops laten smelten en met een lepel de vloeibare chocola over de rand verdelen. Dan voor ca. 15 minuten in de koelkast zetten.
  • In de tussentijd de zijdentofu, kokosbloesemsuiker en espresso met de mixer tot een crème maken.
  • De beiden glazen voor de helft vullen met de crème. Aansluitend per glas ca. 5 choco proteïne crunchies toevoegen en beide glazen met de rest van de crème vullen.
  • Elk glas met ca. 5 choco proteïne crunchies, een paar frambozen, kokoschips en gepofte quinoa decoreren.
  • Die glazen in de koelkast bewaren.
Tags: Rezepte, Vegan
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO KOKOSBLÜTENZUCKER | 1 KG
Biologische kokosbloesemsuiker
8,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

SCHOKODROPS MIT XYLIT | 1 KG
Chocodrops met xylit
19,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Kokoschips ohne Zuckerzusatz | 1 kg
Kokoschips zonder suiker
7,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden