
Veganisten opgepast! Met dank aan zijdentofu in plaats van mascarpone is dit recept geschikt voor iedereen. proef de smaak. Chocodrops, cacaokernen en crunchies van chocolade-eiwitten voegen een heerlijke chocolade smaak toe die goed samengaat met espresso. Omdat het recept ook prachtig is om naar te kijken, is de tiramisu-crème in het glas een goed souvenir voor de volgende viering.
Ingrediënten voor 2 glazen
- 260 g Zijdentofu
- 30 g Kokosbloesemsuiker
- 30 ml Espresso
- Ca. 20 choco proteïne crunchies
- 3 eetlepels chocodrops
- Een paar frambozen
- Kokoschips
- Gepofte quinoa
Bereiding
- De chocodrops laten smelten en met een lepel de vloeibare chocola over de rand verdelen. Dan voor ca. 15 minuten in de koelkast zetten.
- In de tussentijd de zijdentofu, kokosbloesemsuiker en espresso met de mixer tot een crème maken.
- De beiden glazen voor de helft vullen met de crème. Aansluitend per glas ca. 5 choco proteïne crunchies toevoegen en beide glazen met de rest van de crème vullen.
- Elk glas met ca. 5 choco proteïne crunchies, een paar frambozen, kokoschips en gepofte quinoa decoreren.
- Die glazen in de koelkast bewaren.