Zubereitung: 20 Minuten
190 kcal pro Portion

Vegan amandel roomsaus met champignons

Roomsaus met champignons is een echte klassieker. Zeker nu in de herfst is zo'n smakelijk en stevig gerecht als dit precies goed. Wij laten je zien hoe je deze traditionele veganistische schotel kunt bereiden.

Ingrediënten (voor 1 portie):

Bereiding

Snijd eerst de champignons in plakjes, schil de ui en snij het in blokjes. Bak beide in een pan met wat water of olie gedurende enkele minuten. Meng de groentebouillon met de amandelmousse en voeg de champignons toe. Roer de knoflookpoeder, gistvlokken en tamari erdoor en laat de saus 5-10 minuten sudderen, voeg eventueel meer amandelmousse toe als het nog te vloeibaar is. Hak de verse peterselie fijn en voeg deze toe aan de saus. Breng op smaak met peper en zout.

Tags: Rezept, Vegan, Gemüse

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
Mandelmus, weiß | 500 g
Amandelmousse, wit
10,00
Inhoud 0.5 kg | € 20,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

HEFEFLOCKEN | 250 G
Gistvlokken
5,50
Inhoud 0.25 kg | € 22,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden