Vegan chocolade kokos repen

Kokos-choco-repen kan je zelf maken met slechts vier ingrediënten! Ons recept is veganistisch en heerlijk.

Met slechts vier verschillende ingrediënten kan je vegan choco-kokos-repen zelf maken! De zoetheit komt door dadelsiroop en xylitol.

Ingrediënten

Bereiding

  • Als de kokosolie vast is, smelt deze dan in een waterbad.
  • Doe de kokosraspen, de gesmolten kokosolie en de dadelsiroop in een mixer of keukenmachine en meng tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.
  • Vorm nu kleine repen van het mengsel.
  • Nadat de repen een uur in de koelkast gezeten hebben, kunnen de chocoladedruppels (of de pure chocolade) gesmolten worden in een waterbad op middelhoog vuur.
  • Dompel de repen in chocolade en zet ze vervolgens nog een uur in de koelkast.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO KOKOSRASPELN | 1 KG
Biologische kokosrasp
6,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Kokosöl | 1 Liter
Biologische kokosolie
9,00
Inhoud 1 l

inkl. MwSt. zzgl. Versand

SCHOKODROPS MIT XYLIT | 1 KG
Chocodrops met xylit
19,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden