Veganistische chocoladetaart

Chocolade, chocolade en nog meer chocolade. Onze vegan chocoladetaart smaakt net zo lekker als hij eruit ziet.

Zondag is cakedag! Of het nu voor het komende bezoek is, als een verrassing voor je wederhelft of gewoon voor jezelf - deze veganistische cake is precies wat je op de koffie moet serveren.

Ingrediënten

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng eerst de bananen, dadels en vloeibare ingrediënten in de krachtige mixer.
  • Meng nu alle vaste ingrediënten en voeg toe aan de vloeibare massa.
  • Meng alles in een blender tot een romige massa (eventueel zelf suiker toevoegen).
  • Doe het voorbereide cakedeeg in een ingevette springvorm en bak ongeveer 40 minuten.
  • Laat de afgewerkte cake afkoelen en decoreer zoals gewenst.
Tags: Rezept

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
DATTELN DEGLET NOUR OHNE STEIN | 1 KG
Dadels deglet nour zonder pit
8,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Kokosöl | 1 Liter
Biologische kokosolie
9,00
Inhoud 1 l

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Macadamianussmus | 500 g
Macadamiamousse
23,00
Inhoud 0.5 kg | € 46,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

HASELNUSSKERNE EXTRA GROSS | 1 KG
Hazelnoten extra groot
15,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BIO KAKAOPULVER STARK ENTÖLT | 1 KG
Biologische cacaopoeder sterk geolied
5,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden