Volkoren spelt pasta met pesto en sojaroom

Pasta is een klassieker, bij dit gerecht verfijnen we de pasta met vegan groene pesto en sojaroom!

Pasta is snel te bereiden en is onmisbaar in de keuken. In dit recept wordt groene pesto gebruikt. Maar pas op - onze basilicumpesto is veganistisch! Ondanks de tofu in plaats van parmezaan smaakt het alsof je direct in Italië bent, waar het ook vandaan komt. We zijn enthousiast!

Ingrediënten voor 2 porties

Bereiding

  • Kook de fusilli met een beetje zout in kokend water gedurende ongeveer 9 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Snijd ondertussen de ui en knoflook in blokjes en bak ze in een koekenpan op een matig vuur met een beetje olie.
  • Blus de ui en knoflook af met de sojaslag en roer de pesto erdoor.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Giet de pasta af en bestrijk deze op twee borden.
  • Snijd tot slot de gedroogde tomaten en walnoten in kleine stukjes en giet ze samen met de rucola over de noedels. 
  • Eetsmakelijk!
Tags: Rezepte, Vegan, Pesto
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
BIO VOLLKORN DINKELNUDELN | 2 KG
Biologische spelt pasta
8,00
Inhoud 2 kg | € 4,00 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

PESTO VERDE VEGAN | 180 G
Groene veganistische pesto
3,00
Inhoud 180 g | € 1,67 * per 100 g

inkl. MwSt. zzgl. Versand

WALNUSSKERNE GROSS & EXTRA HELL | 1 KG
Walnoten groot & extra licht
18,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Kristallsalz Fein | 1 Kg
Kristalzout fijn
4,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Pfeffer schwarz ganze Körner | 1 kg
Peper zwart hele korrels
7,50
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden