
Chocolade moet niet altijd met een grote portie industriesuiker gemaakt zijn. Als jij je chocola zelf maakt, weet je precies wat erin zit. Ons recept voor witte chocola wordt gezoet met kokosbloemsuiker en agavendiksap. De hoogwaardige en aromatische stoffen zorgen ervoor dat het heerlijk wordt – als tussendoortje of als cadeau!
Ingrediënten voor 2 repen
- 60g cacaoboter
- 60g Biologische Kokosmousse
- 30g Kokosöl
- 1/8 TL Kokosbloemsuiker
- 1 snufje Vanille
- 1 snufje Tonka-Boon
- 1 snufje Himalayazout
- 3 Eetlepels Agavendiksap
Bereiding
- Cacaoboter, kokosmousse en kokosolie in een waterbad laten smelten tot het glad en vloeibaar is
- Uit het waterbad nemen en alle andere ingrediënten erin mixen, goed roeren
- Giet de vloeistof nu in één (of meer) siliconen mal(s).
- Min 1 uur in de koelkast leggen tot de massa hard is
- Kort bij kamertemperatuur laten staan en snoepen maar!
Meer recepten en inspiraties vind je op Instagram: @healthyhabit_seline