Witte chocola

Witte chocolade zelf maken? Dat gaat met ingrediënten van KoRo supermakkelijk. Hier vind je een leuk recept met zoetheid van kokosbloemensuiker en agavendiksap.

Chocolade moet niet altijd met een grote portie industriesuiker gemaakt zijn. Als jij je chocola zelf maakt, weet je precies wat erin zit. Ons recept voor witte chocola wordt gezoet met kokosbloemsuiker en agavendiksap. De hoogwaardige en aromatische stoffen zorgen ervoor dat het heerlijk wordt – als tussendoortje of als cadeau!

Ingrediënten voor 2 repen

Bereiding

  • Cacaoboter, kokosmousse en kokosolie in een waterbad laten smelten tot het glad en vloeibaar is
  • Uit het waterbad nemen en alle andere ingrediënten erin mixen, goed roeren
  • Giet de vloeistof nu in één (of meer) siliconen mal(s).
  • Min 1 uur in de koelkast leggen tot de massa hard is
  • Kort bij kamertemperatuur laten staan en snoepen maar!

 

Meer recepten en inspiraties vind je op Instagram: @healthyhabit_seline

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
Probeer ze allemaal
Bio Kokosmus | 450 g
Biologische kokosmousse
4,00
Inhoud 0.45 kg | € 8,89 * per kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Bio Kokosöl | 1 Liter
Biologische kokosolie
9,00
Inhoud 1 l

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BIO KOKOSBLÜTENZUCKER | 1 KG
Biologische kokosbloesemsuiker
8,00
Inhoud 1 kg

inkl. MwSt. zzgl. Versand

leer
Bourbon vanillestokjes
38,00
Inhoud 10 stuk | € 3,80 * per stuk

inkl. MwSt. zzgl. Versand

BELANGRIJK NIEUWS

* Persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld naar derde partijen, opzeggen kan ten alle tijden