Abonneer je op onze nieuwsbrief , bestel en ontvang een gratis mason jar!

Tips

In deze sectie willen wij jou nuttige tips geven over hoe je een topchef kunt worden. Bovendien geven wij tips en tricks die je kunt gebruiken om indruk te maken op je vrienden.

🗓 28-10-2019

Maak je eigen geroosterde amandelen

Naast suikerspin en popcorn zijn geroosterde amandelen waarschijnlijk een van de populairste snoepjes op kermissen. Vooral op kerstmarkten genieten bezoekers van de knapperig-zoete lekkernij, het liefst nog warm. Als de volgende markt nog ver weg is en je niet langer kunt wachten, ontdek dan nu hoe je ze zelf thuis kunt maken.

👤 Anna-Lena Jacques

🗓 06-09-2019

Onkruid - ja graag!

Hier kun je ontdekken wat je allemaal uit paardenbloemen, brandnetels en dergelijke kunt halen.

👤 Laura Wittmann

🗓 29-08-2019

Maak je eigen zomerdrankjes

30 graden, zonneschijn en ontspanning in het park - wat ontbreekt er nog? Een verfrissend, zomers drankje. Ontdek hier hoe je je eigen zomerdrankjes maakt.

👤 Sarah Klein

🗓 26-07-2019

Zoete gerechten met zoete aardappelen

Zoete aardappelgerechten hoeven niet altijd hartig te zijn. De knol is ook geschikt voor zoete gerechten zoals cakes, pannenkoeken of koekjes.

👤 Laura Wittmann

🗓 24-07-2019

Zelfgemaakt ijs

Zomer, zon en een koel ijsje - dat maakt de dag perfect! Ontdek in dit artikel hoe je zelf ijs kunt maken.

👤 Sarah Klein

🗓 18-07-2019

Wat je nog meer met rijstpudding kunt doen

Rijstpudding is echt soul food - of het nu met warme kersen is of met kaneel en suiker. Het doet ons denken aan onze kindertijd en aan koude dagen. Maar rijstpudding kan nog meer!

👤 Sarah Klein

🗓 16-07-2019

Sushi - doe het zelf

Dit artikel helpt je om je eerste sushi zelf te maken. We geven je ook een paar ideeën om je maki wat pittiger te maken.

👤 Laura Wittmann

🗓 05-07-2019

Wat doe ik met matcha?

Alles in het groen: koken, bakken, drinken en meer! We hebben ideeën over wat je nog meer met het groene poeder kunt doen.

👤 Laura Wittmann

🗓 10-04-2019

Meer dan alleen pannenkoekbeleg: ideeën voor het gebruik van ahornsiroop

Als je aan ahornsiroop denkt, denk je dan automatisch aan een dampende berg warme pannenkoeken waar de gouden siroop vanaf druipt? Wij denken er net zo over! In dit artikel lees je welke gerechten je nog meer kunt zoeten met ahornsiroop.

👤 Laura Wittmann

🗓 18-03-2019

Maak je eigen mueslirepen

Mueslirepen zijn een heerlijk tussendoortje! We vertellen je hier hoe je ze zelf kunt maken.

👤 Sarah Klein

🗓 29-01-2019

Appelringen

Niet alle appelringen zijn hetzelfde. Je kunt ze kopen in zachte of knapperige vorm, zowel gezoet als ongezoet. We laten je kennismaken met onze appelringen en appelchips van je KoRo drogist en laten je zien hoe je ze zelf kunt maken!

👤 Laura Wittmann

🗓 24-12-2018

Glühwein met supervoeding

Geen kerstmarkt zonder glühwein! Ontdek hier alles wat je moet weten over het maken van je eigen glühwein en hoe je er een echt superfood van kunt maken.

👤 Sarah Klein

🗓 21-12-2018

Vegetarische feestmaaltijd voor kerstavond

Kerstgans, kalkoen of stoofpot - de traditionele kerstkeuken is meestal zwaar met vlees. Wij hebben een smakelijk vleesvrij alternatief menu samengesteld voor de feestdagen.

👤 Sarah Klein

🗓 13-07-2018

Zo maak je thuis de perfecte ijskoffie

We hebben de juiste tips voor een goede ijskoffie voor je op een rijtje gezet.

👤 Mara Müller

🗓 07-07-2018

Zo maak je je eigen chocolade

Met deze DIY kun je je eigen chocolade maken. We hebben zelfs twee methodes voor je in petto!

👤 Juliane Vogel