
Tegenwoordig kun je ze overal vinden: eiwitrepen. In allerlei smaken. Maar laten we eerlijk zijn, hoeveel van de zanderige repen smaken eigenlijk goed? Als je nog steeds op zoek bent naar een lekkere reep die je veel eiwitten geeft, maar niet zanderig smaakt of onnodige zoetstoffen en additieven bevat, probeer dan zeker onze Vegan Protein Bars eens!
En het beste van het hele verhaal: je hebt maar 4 ingrediënten nodig voor deze repen en je kunt er ook nog mee variëren, afhankelijk van je smaak.
Ingrediënten:
- 10-15 Deglet Nour dadels
- 250 g cashewnoten
- 100 g soja-eiwit crispies
- 50 g kokosnoot chips
Bereiding van de Vegan Protein Bars:
- Maal eerst de cashewnoten fijn in een blender.
- Voeg dan de dadels toe.
- Mix tot de dadels en cashewnoten een gecombineerde massa vormen.
- Voeg de soja-eiwit crispies en de kokossnippers toe en meng nogmaals goed.
- Verdeel het mengsel vervolgens over een platte bakplaat zodat het een hoogte van ongeveer 2 cm bereikt.
- Zet het geheel nu ongeveer een uur in de vriezer.
- Snijd ten slotte het deeg in de gewenste repen en versier ze met kokossnippers.
Veel dank aan Rae voor het geweldige receptidee! Bekijk zeker haar kanalen voor meer inspiratie:
Instagram: raelikesfroot
Youtube: Rae houdt van Froot