Groene vegan pesto 180 g

€ 3,50*

€ 1,94* per 100 gram

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

  • Aromatische smaak
  • Met frisse Italiaanse basilikum
  • Veganistisch met tofu
  • Attractieve prijs-kwaliteit verhouding
  • Snel klaarmaken
Hoeveelheid: Groene vegan pesto 180 g
€ 3,50
€ 18,50
Varianten: Groene vegan pesto 180 g
€ 3,50
€ 3,00

MHD: 04.03.2024

Koop nu: Groene vegan pesto 180 g

Je komt uitgehongerd thuis na een stressvolle dag op het werk of op de universiteit en je maag knort luid. Nu nog lang in de keuken staan om iets te koken? Geen denken aan! Alweer iets bestellen? Te duur! Een snelle oplossing is nodig, en die hebben we nu voor je: onze veganistische Pesto Verde is de perfecte oplossing als je maag harder rommelt dan het laatste technoconcert. Gewoon de pot openen, de pasta koken en de twee combineren. In een mum van tijd wordt een heerlijk gerecht tevoorschijn getoverd dat de Italiaan in de buurt niet beter kan klaarmaken. Koop nu veganistische groene pesto en heb altijd een gourmetoplossing voor noodgevallen bij de hand. Iets lekkers klaarmaken kan zo makkelijk zijn!

Pesto Verde - wat is dat?

Wil je een beetje Italiaanse les? "Verde" betekent "groen". Onze Pesto Verde dankt zijn naam aan de ingrediënten die hem zijn kleur geven - in dit geval 31% Italiaanse basilicum. Voeg wat zonnebloemolie, cashewnoten, tofu, pijnboompitten, een beetje knoflook en een snufje zout toe en je hebt een volle smaak. Maar nu terug naar de vraag wat pesto eigenlijk is. Pesto komt uit Bella Italia en is een ongekookte, pasteuze saus die meestal bij pasta wordt geserveerd. De eerste traditionele pesto werd reeds in 1863 gemaakt en zou afstammen van een Romeinse kruiden- en kaassaus of een middeleeuwse variant zijn van een standaard Romeinse kruiderij. De bekendste variant is waarschijnlijk "pesto genovese", die naast basilicum ook pijnboompitten en Parmezaanse kaas bevat. Rode pesto smaakt ook heerlijk en is ook verkrijgbaar in onze winkel. Het wordt "Pesto rosso" genoemd want rosso = rood. De aromatische saus krijgt zijn kleur van sterke tomatenpuree. Als kers op de taart wordt meestal kaas toegevoegd aan de pesto pastagerechten. Voor de veganistische versie, raden we pittige gistvlokken aan.

Heerlijke recepten met pesto

Pesto und Pasta gehören zusammen, wie Max und Moritz. Aber wer glaubt, Pesto schmeckt nur zu Spaghetti, Tortellini, Penne und Co., der bzw. die irrt sich! Hast Du schonmal Pesto zu Kartoffeln gegessen, Deine Pizza oder Deinen Salat damit verfeinert, es auf Brot geschmiert oder in der Lasagne genossen oder vielleicht Hähnchen-Gerichte damit veredelt? Wenn nicht, wird es höchste Zeit! Es gibt unzählig viele Varianten, das grüne Wunder einzusetzen. Auch zu Lachs, im Dip oder sogar im Hefezopf findet Pesto Verwendung. Wie?! Hefezopf ist doch süß, denkst Du Dir. Stimmt, aber auch die herzhafte Hefe-Variante ist definitiv einen Versuch wert. Wir haben noch mehr Ideen für Dich: Schonmal von der Pesto-Blume gehört? Nein, sie wächst nicht in Nachbars Garten, sondern ist ein richtiger Party-Kracher! Aus Mehl, Hefe, Wasser, etwas Salz und Öl fertigst Du zuerst einen Teig an, teilst diesen in drei Teile und rollst alle Teile rund aus. Dann bestreicht Du den ersten Kreis mit unserem grünen Pesto, legst den zweiten Kreis darauf, streichst wieder Pesto darauf und legst den dritten Kreis on top. Schneide die “Torte” nun in gleich große Stücke und drehe die einzelnen Stücke ein, bis eine Blumenform entsteht. Im Internet findest Du das Ganze auch nochmal bildlich.Pesto en pasta horen bij elkaar zoals Max en Moritz uit het sprookje. Maar als je denkt dat pesto alleen lekker is met spaghetti, tortellini, penne en dergelijke, dan heb je het mis! Heb je ooit pesto met aardappelen gegeten, je pizza of salade ermee verfijnd, het op brood gesmeerd of in lasagne verwerkt of er misschien kipgerechten mee verfijnd? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! Er zijn talloze manieren om dit groene wonder te gebruiken. Pesto wordt ook gebruikt bij zalm, in dipsausjes of zelfs in gistvlechten. Hoe? Gistvlecht is zoet, zoals je denkt. Dat is juist, maar de hartige gistversie is zeker het proberen waard. We hebben nog meer ideeën voor je: Ooit gehoord van de pestobloem? Nee, hij groeit niet in de tuin van de buren, maar is een echte unicum voor je feest! Maak eerst een deeg van bloem, gist, water, een beetje zout en olie, verdeel het in drie delen en rol ze allemaal uit. Bestrijk vervolgens de eerste cirkel met onze groene pesto, leg de tweede cirkel erop, bestrijk opnieuw met pesto en leg de derde cirkel erop. Snijd de "taart" nu in stukken van gelijke grootte en draai de afzonderlijke stukken tot ze een bloemvorm vormen. je kan ook een foto van het geheel op het internet vinden.

Bestel Veganistische Pesto Verde van KoRo online

In tegenstelling tot conventionele pesto, is onze Pesto Verde veganistisch! Wij hebben het verfijnd met tofu en voor jou beschikbaar gesteld in een potje van 180 g. Of je er nu pasta, je rucolasalade of andere recepten mee wilt verfijnen - de groene pesto is een alleskunner. Het smaakt zowel warm als koud lekker en komt ook je brood ten goede. Eenmaal geopend, moet je je pesto binnen 10 dagen opgebruiken, maar met zoooo veel receptideeën, moet dat geen enkel probleem zijn. Bestel nu veganistische Pesto Verde en laat het gemakkelijk bij jou thuis bezorgen. Je Italiaanse flair op het balkon is al in zicht.

Gemiddelde waarde per 100 g
Voedingswaarde (in kj/kcal) 2099 /  509
Vetten 51 g
waarvan verzadigde vetzuren 6.7 g
Koolhydraten 6.6 g
waarvan suikers 1.3 g
Voedingsvezels 1.2 g
Proteïne 5.3 g
Zout 2 g
Productnummer: PESTO_001
Herkomst Italië
Inhalt 180 g
Fabrikant KoRo
EAN/GTIN 4260335836804
Gegevens Specificatie
Allergie-informatie Uitleg sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Bewaaradvies Bewaren bij kamertemperatuur, niet in het licht. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 10 dagen consumeren.
Ingrediënten 31 % Italiaanse basilicum, zonnebloemolie, CASHEWNOTEN, olijfolie, TOFU (water, SOJA), zout, pijnboompitten, knoflook, antioxidant: ascorbinezuur; zuurteregelaar: citroenzuur.
Kruisbesmetting Kan sporen bevatten van PINDA'S, WALNOTEN, PISTACHENOTEN.
THT 04.03.2024
Verkoop beschrijving Groene pesto met basilicum
Pers & wederverkopers Zakelijke foto's downloaden
Vragen & antwoorden: Groene vegan pesto 180 g
Si! Onze pesto is veganistisch omdat we geen kaas gebruiken. In plaats daarvan vertrouwen we op cashewnoten en tofu!
Zoveel dingen! In de producttekst hebben wij reeds in detail uitgelegd waarvoor u pesto kunt gebruiken. Maar hier is een snelle doorloop: Pesto en pasta horen bij elkaar, als pek en zwavel. U kunt er ook van genieten op brood, bij aardappelen, vis en vlees, een pesto-roomsaus mee maken, uw salade kruiden of een stevige pesto-gistschotel bakken. Laat je ideeën borrelen!
Pesto komt uit Bella Italia en is een ongekookte, pasteuze saus die meestal bij pasta wordt geserveerd. Het kan echter op veel verschillende manieren worden gebruikt, want pesto is ook onovertroffen lekker in salades, om sauzen te verfijnen en op pizza.
Dat hebben we al voor je gedaan, jij deugniet! Maar we willen je toch graag vertellen hoe je je eigen pesto kunt maken. Het beste is om een vijzel, blender of, nog beter, onze krachtige blender te gebruiken. Doe er de ingrediënten van uw keuze in (klassiek basilicum, parmezaan, olie, kruiden, pijnboompitten) en meng alles wat u nodig hebt. Je eigen pesto is klaar!
Je pesto voelt zich het best op een koele, droge plaats, beschermd tegen warmte. Eenmaal geopend, moet u het binnen 10 dagen opgebruiken.
100 g Pesto Verde liefern 509 kcal.
Maar vandaag wil je het precies weten! Maar zoals je weet, kun je altijd iets leren bij KoRo. Het meervoud van pesto is "pestos". En nu we toch bezig zijn: Je kunt net zo goed "de pesto" zeggen als "de pesto".
Het originele recept van pesto is met Parmezaanse kaas, een Italiaanse harde kaas.
In tegenstelling tot gewone pesto, is onze pesto veganistisch. U kunt in een handomdraai heerlijke gerechten klaarmaken zonder dat u veel tijd in de keuken hoeft door te brengen. We halen onze pesto - hoe kan het ook anders - rechtstreeks uit Italië. Het aroma is heerlijk aromatisch en smaakt aangenaam naar verse basilicum.
Wat ons betreft is er niets op tegen om tijdens de zwangerschap in normale hoeveelheden van pesto te genieten. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kunt u altijd uw arts om advies vragen.
Prijsontwikkeling "Groene vegan pesto 180 g"

Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld

Alle informatie zonder garantie!

4.8/5

139 Bewertungen


83%
14%
1%
0%
1%
Angel B.  | 25.04.2022

Ik raad het aan!

Zeer goede smaak en uitzonderlijke waarde voor uw geld!

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Sabine S.  | 25.04.2022

Heerlijke basilicum smaak

De juiste toevoeging voor een snelle pasta. Heerlijke basilicum smaak. Ik zout het een beetje, dan komt de smaak nog beter naar voren.

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Marlies S.  | 24.04.2022

Ist ca.

Smaakt goed voor ons

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Séverine F.  | 22.04.2022

Je recommande

Heerlijk in pasta. Tweede keer dat ik het koop

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Nicole S.  | 22.04.2022

Top

Veel goede ingrediënten, dus een must als het snel moet

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Kathleen G.  | 21.04.2022

Moet je in huis hebben

Erg lekker, je kunt de goede ingrediënten bijna proeven

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Miriam B.  | 21.04.2022

Je recommande

Uitstekend.

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Valentina P.  | 16.04.2022

Uitgelezen en verteerbaar

Erg lekker, mijn vriend merkte niets van de afwezigheid van kaas. Uitgelezen en verteerbaar

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Anke V.  | 15.04.2022

Ideaal om snel en lekker te koken!

De KoRo veganistische Pesto Verde is een groene pesto die ideaal is voor het verfijnen van pastagerechten en dergelijke. Het is aromatisch en kruidig met Italiaanse basilicum. Ik goot de pesto over de warme fusilli en vouwde het erin.

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert
Sabrina H.  | 13.04.2022

Heerlijk

Voor het snel koken van pasta.

Sei der/die Erste, der diese Bewertung als hilfreich markiert

Klanten kochten ook