🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥

Knapperig ijsglazuur hazelnoot 225 ml

€ 1,00*

€ 4,44* per 1 liter

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

  • Stollende ijssaus
  • Nootachtig-chocoladeachtig: met hazelnoten en cacao
  • Knapperig op koude gerechten zoals ijs en sorbet
  • Vloeibare hazelnootsaus voor sauzen, desserts, cakes, taarten en gebak
  • Makkelijk in gebruik door direct gieten
Hoeveelheid: Knapperig ijsglazuur hazelnoot 225 ml
€ 1,00

THT: 22.03.2022

Koop nu: Knapperig ijsglazuur hazelnoot 225 ml

Stollend chocoladeglazuur voor knapperig omhuld ijsplezier met een laagje - vertel ons alsjeblieft dat ook jij in staat was je ouders te paaien om deze essentiële aankoop te doen. Bij dit soort praktijkgerichte scheikundeleer was al het andere ook echt ijskoud en hard geweest. Maar of coole heetheid/hete coolheid nu wel of niet in je winkelwagentje belandde vroeger en, belangrijker nog, op je grote portie vanille-ijs, wij vieren zijn comeback - KoRo-like: met hazelnoot upgrade. Voor jeugdherinneringen, gemis uit je kindertijd, je eigen kinderen, grote kinderen en gewoon als de allergrootste verwennerij - KoRo presenteert: knapperig smeuïg ijsglazuur met chocolade-hazelnoot smaak! Koop nu ons hazelnootglazuur en zie je eigen coolheidsfactor (in verhouding tot de zomerse temperaturen) stijgen.

Hazelnoot-chocoladeglazuur voor knapperige ijslaagjes en heerlijke desserts

Wat is er lekkerder na het werk dan romig vanille-ijs lepelen op het balkon? Je raadt het al: genieten van een knapperig, omhuld ijsje. Ons cacaoglazuur geeft knapperigheid en een subtiele chocolade-hazelnootsmaak aan elke lepel van je favoriete zacht smeltende ijs. Het mooiste van alles is dat je er niets voor hoeft te doen, behalve je goed geschudde siroop langzaam uit de fles op je ijs schenken. Bij contact met het bevroren ijs verhardt de hazelnootsaus en vormt een stevige chocoladelaag die je lepel liefdevol kan doorbreken. Zoals je ziet zijn we niet alleen profs in het breken van ijs ;) Je kunt ook het glazuur over je zelfgemaakte ijslolly gieten en dan (in slow motion) in je krokante chocolade-ijs bijten. Het is een wonder dat we nog zo kunnen schenken met al dat water in onze mond. Maar ook als je alle crunch-hype niet begrijpt - maar hazelnoot-cacao combo's uit principe niet van de rand van je bed duwt - kun je je hart ophalen: Op warme desserts, cakes, taarten en gebak wordt de chocoladelaag niet hard, maar de vloeibare chocolade-hazelnootsaus is niet minder cool als verrijking voor alle dessertcreaties - groot KoRo erewoord.

Koop hazelnoot-chocolade-ijssaus, die vast wordt  

Een crunch om van te genieten: soms kan iets bijzonders zo eenvoudig zijn. Of het nu op melkijs, vruchtenijs of parfait is: onze nieuwe ijssaus wordt knapperig en stevig bij contact met koud ijs en geeft bevroren traktaties een krokant en mals chocoladelaagje. Tegelijk overtuigt het chocolade-ijsglazuur met zijn fijne hazelnootsmaak en kan het ook punten scoren als vloeibare hazelnootsaus op desserts die niet koud zijn. Of je nu gewoon smult of echt stoom afblaast bij het versieren van je ijscreaties - koop nu ons stollend ijsglazuur en breng KoRo's dessertplezier in huis!

Opmerking: De ijssaus moet niet in de koelkast bewaard worden.

 

 

 

Gemiddelde waarde per 100 g
Voedingswaarde (in kj/kcal) 2629 /  634
Vetten 50 g
waarvan verzadigde vetzuren 23 g
Koolhydraten 37 g
waarvan suikers 36 g
Voedingsvezels 2.1 g
Proteïne 7.2 g
Zout 0.13 g
Productnummer: GLASUR_001
Herkomst (verwerking) Duitsland
Inhoud: 0.225 L
Fabrikant KoRo
EAN/GTIN 4260718291626
Gegevens Specificatie
Allergie-informatie Uitleg sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Bewaaradvies Bewaar bij kamertemperatuur en beschermd tegen licht.
Produkthinweis Das MHD ist bereits überschritten. Das Produkt wurde hinsichtlich seiner Produktqualität und Produktsicherheit überprüft und kann über dem MHD verzehrt werden.
Ingrediënten 30 % HAZELNOTEN, suiker, kokosvet, zonnebloemolie, MAGERE MELKPOEDER, 1 % magere cacaopoeder, emulgator: lecithine; natuurlijk aroma.
Kruisbesmetting Kan sporen van andere NOTEN bevatten.
THT 22.03.2022
Verkoop beschrijving Knapperig ijsglazuur hazelnoot
Pers & wederverkopers Zakelijke foto's downloaden
Vragen & antwoorden: Knapperig ijsglazuur hazelnoot 225 ml
Onze chocolade-hazelnootsaus bevat lactose en sporen van andere noten, met uitzondering van hazelnoten. Meer informatie over allergenenetikettering vindt u op de productpagina (onder "Specificatie").
Bij KoRo, houden we ervan om ijs te eten in onze eigen ijssalon: Chunks by KoRo opende zijn deuren in Berlijn-Kreuzberg in de zomer van 2021 en is sindsdien (voor ons) het lekkerste ijsje van de stad geworden. Of het nu gaat om Black Forest Cake, Salted Caramel Cake of veganistisch Mozart Dough - met de keuze aan ongewone smaken en veganistische ijsvarianten kunnen we geen duidelijke winnaar aanwijzen. Probeer ons romige ijs met intense swirls en extra vette brokken zelf. Binnen Berlijn kunt u ons ijs ook laten bezorgen - of natuurlijk (na bestelling vooraf) afhalen in grotere hoeveelheden. En aan alle niet-Berlijners: Geen zorgen, binnenkort kunt u ons handgemaakte KoRo-ijs in heel Duitsland bestellen. Tot dan is dit misschien uw oproep voor een spontane Berlijnreis. Ik zie je bij:

Chunks by KoRo, Körtestraße 5, 10967 Berlijn
Zonder al te veel van het magische geheim prijs te geven, kunnen we zeggen dat - zoals zo vaak in de culinaire wereld - chemische reacties de hoofdrol spelen bij het stollen van de ijssaus. Bij contact met iets kouds, zoals ijs en sorbet, stollen de vetten in de chocolade-hazelnootsaus. Hierdoor verandert het glazuur van consistentie en vormt het een knapperig, delicaat chocoladelaagje rond uw favoriete ijsje. Natuurlijk kan de hazelnootsaus ook in vloeibare vorm worden gebruikt en genoten als een fancy saus topping, op warme desserts en als een upgrade van cake.
In tegenstelling tot wat je zou denken, moet je de chocolade-hazelnootsaus niet in de koelkast bewaren! Het glazuur moet op kamertemperatuur worden bewaard, op een tegen licht beschermde plaats. De minimale houdbaarheid in de oorspronkelijke verzegelde verpakking is 9 maanden vanaf de productiedatum.
Ons ijsglazuur in de smaak cacao-hazelnoot is een ware tovenaar: bij kamertemperatuur is de heerlijke saus vloeibaar. Maar als je een flinke portie ijs besprenkelt of overgiet met het chocoladeachtige, nootachtige glazuur, wordt het als bij toverslag stevig en zorgt het voor een knapperige ijscoupe! En let op, want hier is het beste deel: u kunt ook genieten van onze ijssaus met fancy chocolade-hazelnootsmaak op niet-koude gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vochtige biscuittaart met chocolade-hazelnootglazuur?
Aangezien ons hazelnootglazuur melkpoeder bevat, is het niet veganistisch.
Onze nootachtige chocoladesaus is al een absoluut hoogtepunt op een goede portie ijs. Maar je kunt er ook heerlijk van genieten als alternatief voor ahornsiroop op je ontbijtpannenkoeken in combinatie met aardbeien, frambozen, ananasstukjes of ander fruit als tussendoortje. Of u kunt uw warme chocolademelk verfijnen met luchtig melkschuim met een portie chocoladesaus.
100 g van het krokante glazuur levert 634 kcal. Meer informatie over de gemiddelde voedingswaarden per 100 g hazelnootijsglazuur vindt u in tabelvorm en onder "Specificatie" op de productpagina en rechtstreeks op de productverpakking.
Prijsontwikkeling "Knapperig ijsglazuur hazelnoot 225 ml"

Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld

Alle informatie zonder garantie!

4.7/5

138 Reviews


79%
12%
5%
3%
1%
Immacolata R.  | 05.07.2022

Eindelijk, hazelnootkoffie om thuis te maken dankzij dit uitstekende glazuur!

Uitstekend glazuur, niet alleen voor ijs maar ook voor het maken van een uitstekende hazelnootkoffie. Een kleine hoeveelheid is genoeg om de klassieke Napolitaanse espresso smaakvol te corrigeren

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
michele F.  | 04.07.2022

zeer goed ijs, op het ijs heerlijke smaak van hazelnoot

zeer goede productkwaliteit-prijsverhouding

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Luigi B.  | 02.07.2022

Nutella op ijs

Heerlijke smaak van Nutella

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Sonia C.  | 30.06.2022

Zeer goed product

Ik dacht dat het dikker zou zijn, maar het is een vrij vloeibaar product, perfect voor het toppen van pannenkoeken, wafels of ijs - perfecte waarde voor je geld (ik had er meer moeten bestellen!)

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Jessica S.  | 26.06.2022

Heerlijk, maar alleen voor de echtgenoot

Alleen m'n vader vond het lekker 😂. De volgende keer moet een ander ras worden getest.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Jessica T.  | 21.06.2022

Absoluut heerlijk.

Absoluut heerlijk. Al 3 gekocht, gereduceerde prijs zeker de moeite waard! Op koude producten (ijs, yoghurt) stolt het, waardoor een aangenaam, licht knapperig laagje ontstaat. Zeer aan te bevelen.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Lucia C.  | 21.06.2022

Zeer goed.

Glazuur om ijs lekkerder te maken! Uitstekend!

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Estelle D.  | 21.06.2022

Een echte traktatie

Het is moeilijk om redelijk te blijven met dit glazuur want het is zo lekker Zeer goede hazelnootsmaak

1 Persoon (personen) vond (vonden) deze informatie nuttig
Antje K.  | 13.06.2022

Een must voor elke foodie!!!

Ik hou van de saus!! Het is de kers op de taart die je nodig hebt om gelukkig te zijn. Het is romig en smaakt heerlijk met hazelnoten! Maar het is ook zo lekker op ijs als een knapperig glazuur. Het wordt vrij snel koud. Dus je hoeft niet lang te wachten om ervan te genieten!!!

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Christelle G.  | 12.06.2022

top

Super handig en goedkoper dan gratis of bijna gratis

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig

Klanten kochten ook