❄️ Graanvlokken

10 Artikel
Filters sluiten
 
  •  
van tot
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
Bio Dinkel gepufft | 400 g
Biologische spelt gepoft | 400 g
€ 3,50
€ 8,75 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Aanwijzing
Voldoet aan aanvullende voeding: geschikt voor zuigelingen en peuters
Biologische speltvlokken fijn blad 2,5 kg
€ 10,00
€ 4,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische speltschilfers groot 2,5 kg
€ 10,00
€ 4,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische meergraan muesli | 2,5 kg
€ 8,50
€ 3,40 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Speltvlokken fijn blad 2,5 kg
€ 5,00 € 7,00
€ 2,00 per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Graanvlokken kopen

Graanvlokken - het woord klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo verleidelijk en lekker. Maar als u denkt aan uw laatste romige pap, overgoten met notenpasta, gevriesdroogde frambozen en kokossnippers, loopt het water je gegarandeerd in de mond. Hoe dan ook, wij bij KoRo hebben zojuist onze kwijl reflex moeten weerstaan. Graanvlokken zijn zo simpel en toch zo veelzijdig. In pap, bananenbrood, haverpannenkoeken of brood - graanvlokken verrijken zowel zoete als hartige gerechten. En dan zijn er nog de vele variaties van vlokken. Bij ons heb je keuze te over en kun je de volgende graanvlokken bestellen:

Nou, heb je zin om de dag te beginnen met graanvlokken of ermee te bakken? Pak dan onze verschillende vlokken en probeer uit welke je het lekkerst vindt.

Bakken met graanvlokken

Bakken met graanvlokken klinkt in eerste instantie misschien een beetje abstract. Maar als je je er een beetje in verdiept, wordt al snel duidelijk dat de vlokken in de oven zo veel in hun mars hebben. De ster onder de graanproducten: havervlokken. Van havermoutkoekjes tot pannenkoeken met chocoladeschilfers en van luchtige ontbijtcakes tot zachte koekjes in de chocolade-kokosvariant: havermout is echt een multitalent. Het grote voordeel van de kleine vlokken is dat ze in de blender kunnen worden gegooid en tot meel kunnen worden verwerkt. Brood kan bijvoorbeeld ook met havermout worden gemaakt. En het beste: je kunt de havervlokken ook vervangen door andere graanvlokken. Ben je glutenintolerant? Gebruik dan gewoon onze glutenvrije havermout. Wil je een beetje meer proteïne in je koekjes? Gebruik dan onze biologische Socas vlokken. Met 52 g eiwitten per 100 g Socas vlokken kan niemand ze snel voor de gek houden. En ook voor het vezelrijke alternatief is onze originele graansoort, de biologische emmervlokken groot blad, voorzien. Zoals je ziet zijn graanvlokken allesbehalve saai of eenzijdig: Gepimpt met de juiste ingrediënten kunnen ze worden gebruikt om ongelooflijk heerlijke creaties tevoorschijn te toveren die jij en jouw vrienden gegarandeerd van hun sokken zullen blazen.  

Ontbijt met granen

Je hebt het nu waarschijnlijk wel door. Van graan pannenkoeken of brood maken is allemaal goed en wel. Maar daarnaast mag de klassieker absoluut niet verwaarloosd worden! Daarom wijden we deze post aan vlokken in hun natuurlijke habitat: het ontbijt. Van gepofte spelt, die jij doet denken aan de knapperige cornflakes uit je kindertijd, tot "eenvoudige" havermout, die je vroeger waarschijnlijk niet als pap, maar als "havermout" geserveerd kreeg. Maar we zouden KoRo niet zijn als we alleen maar cornflakes en havermout aan ons assortiment zouden toevoegen. Om onze reputatie op het gebied van innovatie waar te maken, hebben wij bijvoorbeeld ook gepofte spelt, waaraan geen suiker of zoetstoffen zijn toegevoegd. Vaarwel ongezonde granen en hallo heerlijke speltpops. De zoetekauwen onder jou kunnen natuurlijk een kleine - of zelfs een grote - portie agavesiroop, dadelstroop of rijststroop aan de gepofte spelt toevoegen. En zelfs de beproefde "havermout" kan gevarieerd worden dankzij onze verschillende havervlokken. En het beste van alles is dat glutenintolerante mensen met onze glutenvrije havermout niet langer uitgesloten zijn van Instagrammable papvariaties. Dus waar wacht je nog op? Maak nu je heerlijke ontbijt klaar met onze ontbijtgranen en vergeet ons niet te linken op instagram @koro_de. We kijken nu al uit naar je creaties. 

Alle vragen over onze graanvlokken

Wij willen jou graag alle informatie geven die je nodig hebt over onze verschillende graanvlokken. Als je vragen hebt over een bepaald product, kun je het beste de productspecificatie raadplegen. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op per mail of via social media en wij zullen al jouw vragen beantwoorden.

Welke granen zijn glutenvrij?

Onze glutenvrije havermout kan zonder aarzeling worden gegeten als u een glutenintolerantie of coeliakie heeft. Je kunt ze gebruiken net als gewone havermout. Of het nu pap, haverkoekjes, haverpannenkoeken of haverbrood is - laat je creativiteit de vrije loop. 

Haver is van nature glutenvrij. Bij commerciële haver en de meeste haverproducten kan besmetting door tarwe, rogge, gerst of kruisingen van deze granen echter niet worden uitgesloten. Om vermenging met andere granen te voorkomen, besteden we speciale zorg aan onze glutenvrije havermout - van het zaad tot de verwerking en de verpakking.

Wat is er zo speciaal aan onze graanvlokken?

Waar moeten we beginnen, alsjeblieft? Het merendeel van onze graanvlokken is afkomstig van biologische landbouw en bevat geen toegevoegde suiker of olie - puur vlokgenot. En nu we het toch over vlokken hebben: zo donzig als de naam al aangeeft, kunnen ze op elk moment van de dag in je dieet worden geïntegreerd. Bij het ontbijt in muesli of pap, 's middags in een lekker bananenbrood of 's avonds in hartig gebraad. Zoals je ziet, zodra jij graanvlokken in je voorraadkast hebt, zul jij je niet snel vervelen in de keuken. En natuurlijk kan de verscheidenheid van ons assortiment hier niet worden genegeerd. Of zie je in de supermarkt voortdurend emmervlokken liggen, die ooit bijna helemaal van de radar verdwenen waren? Wij in ieder geval niet en zijn er dan ook erg trots op de waardevolle originele korrel in ons assortiment te hebben. Wat is er zo speciaal aan onze graanvlokken? Zo'n beetje alles!

Zijn granen goed voor gewichtsverlies?

Helaas zijn onze graanvlokken geen dieetwondermiddel, omdat je gewichtsverlies vooral bereikt door een calorietekort. In het algemeen zijn natuurlijke granen, zoals onze vezelrijke havermout, te verkiezen boven bewerkte granen met veel suiker - vooral als je wilt afvallen. Met 58 g koolhydraten per 100 g is onze havermout niet bepaald koolhydraatarm. Maar ze geven je veel energie en kunnen op veel verschillende manieren worden klaargemaakt. Een stuk bananenbrood, een kleine pap of een lekkere haverreep kunnen ook deel uitmaken van uw dieet tijdens een dieet. Natuurlijk hangt het af van wat je gedurende de dag eet. Als je meer wilt weten over het onderwerp "Afvallen met havermout", bekijk dan dit blogartikel van ons.

Zijn granen gezond?

Gezond is in de eerste plaats een evenwichtige en gezonde voeding. Het is ook belangrijk om gevarieerd te eten. Veel van onze graanvlokken, zoals onze biologische havervlokken of biologische emmervlokken, hebben een hoog vezelgehalte. Onze biologische Socas vlokken daarentegen scoren met een hoog eiwitgehalte. Zoals je ziet, hebben onze graanvlokken elk hun individuele voordelen. Kies gewoon degene die je aanspreken en integreer ze in een paar dagen in je dieet.

Zijn de granen biologisch?

Het merendeel van onze graanvlokken is afkomstig van biologische landbouw. Toch zijn er ook producten zonder biologisch keurmerk. Waarom? Je hebt keuze te over: alle producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen additieven. Maar of je door een krappe portemonnee liever terugvalt op het goedkopere alternatief of dat jij je geld investeert in de graanvlokken uit de biologische landbouw, is geheel aan jou.

Hebben de granen veel proteïnen?

Net zoals we in het dagelijkse leven niet alle mensen over één kam willen scheren, willen we onze graanvlokken niet veralgemenen. Omdat elke schilfer zijn eigen eigenschappen en waarden heeft. Wat het eiwitgehalte betreft, staat één vlok echter duidelijk op kop: de Socas-vlok. Omdat het onze bodybuilder onder de vlokken is. Als het een mens was, zouden we het Arnold Schwarzenegger noemen. Het zit boordevol eiwitten en voorziet jou van de nodige portie eiwitten bij het ontbijt om de dag goed te beginnen en je vol te houden tot lunchtijd. Wat zijn Socas vlokken precies? Je vindt het onder de productbeschrijving van de biologische Socas vlokken. Neem een kijkje en overtuig jezelf. 

Mag ik cornflakes eten tijdens de zwangerschap?

Duidelijk. Aangezien het merendeel van onze graanvlokken afkomstig is van biologische landbouw en ze allemaal vrij zijn van additieven, kun je er tijdens je zwangerschap zonder zorgen van genieten. In de FAQ's van de producten kun je altijd lezen over de verschillende voordelen van de respectieve graanvlokken.

Zijn de granen geschikt voor baby's?

Ongekookte granen mogen pas vanaf de leeftijd van 10 maanden aan je baby worden gegeven. Het is echter het beste om dit nog eens na te vragen bij je kinderarts. 

In principe kun je je baby alle graanvlokken geven, zoals onze biologische havervlokken of biologische emmervlokken

Hier is een eenvoudig recept voor babypap met emmervlokken: kook 50 g emmervlokken in 100 ml water, kook 100 g geschilde wortelen gedurende 20 minuten in 50 ml water en 20 ml koolzaadolie, meng alles met een blender. Klaar is de emmerpap!

Kan mijn hond granen eten?

Je kunt gekookte of rauwe havermout door het voer van jouw viervoeter mengen. Maar als je op zoek bent naar een complete voeding voor je trouwe viervoeter, kijk dan eens naar ons assortiment hondenvoer

Graanvlokken kopen Graanvlokken - het woord klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo verleidelijk en lekker. Maar als u denkt aan uw laatste romige pap , overgoten met notenpasta ,... meer ervaren »
Venster sluiten
Graanvlokken

Graanvlokken kopen

Graanvlokken - het woord klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo verleidelijk en lekker. Maar als u denkt aan uw laatste romige pap, overgoten met notenpasta, gevriesdroogde frambozen en kokossnippers, loopt het water je gegarandeerd in de mond. Hoe dan ook, wij bij KoRo hebben zojuist onze kwijl reflex moeten weerstaan. Graanvlokken zijn zo simpel en toch zo veelzijdig. In pap, bananenbrood, haverpannenkoeken of brood - graanvlokken verrijken zowel zoete als hartige gerechten. En dan zijn er nog de vele variaties van vlokken. Bij ons heb je keuze te over en kun je de volgende graanvlokken bestellen:

Nou, heb je zin om de dag te beginnen met graanvlokken of ermee te bakken? Pak dan onze verschillende vlokken en probeer uit welke je het lekkerst vindt.

Bakken met graanvlokken

Bakken met graanvlokken klinkt in eerste instantie misschien een beetje abstract. Maar als je je er een beetje in verdiept, wordt al snel duidelijk dat de vlokken in de oven zo veel in hun mars hebben. De ster onder de graanproducten: havervlokken. Van havermoutkoekjes tot pannenkoeken met chocoladeschilfers en van luchtige ontbijtcakes tot zachte koekjes in de chocolade-kokosvariant: havermout is echt een multitalent. Het grote voordeel van de kleine vlokken is dat ze in de blender kunnen worden gegooid en tot meel kunnen worden verwerkt. Brood kan bijvoorbeeld ook met havermout worden gemaakt. En het beste: je kunt de havervlokken ook vervangen door andere graanvlokken. Ben je glutenintolerant? Gebruik dan gewoon onze glutenvrije havermout. Wil je een beetje meer proteïne in je koekjes? Gebruik dan onze biologische Socas vlokken. Met 52 g eiwitten per 100 g Socas vlokken kan niemand ze snel voor de gek houden. En ook voor het vezelrijke alternatief is onze originele graansoort, de biologische emmervlokken groot blad, voorzien. Zoals je ziet zijn graanvlokken allesbehalve saai of eenzijdig: Gepimpt met de juiste ingrediënten kunnen ze worden gebruikt om ongelooflijk heerlijke creaties tevoorschijn te toveren die jij en jouw vrienden gegarandeerd van hun sokken zullen blazen.  

Ontbijt met granen

Je hebt het nu waarschijnlijk wel door. Van graan pannenkoeken of brood maken is allemaal goed en wel. Maar daarnaast mag de klassieker absoluut niet verwaarloosd worden! Daarom wijden we deze post aan vlokken in hun natuurlijke habitat: het ontbijt. Van gepofte spelt, die jij doet denken aan de knapperige cornflakes uit je kindertijd, tot "eenvoudige" havermout, die je vroeger waarschijnlijk niet als pap, maar als "havermout" geserveerd kreeg. Maar we zouden KoRo niet zijn als we alleen maar cornflakes en havermout aan ons assortiment zouden toevoegen. Om onze reputatie op het gebied van innovatie waar te maken, hebben wij bijvoorbeeld ook gepofte spelt, waaraan geen suiker of zoetstoffen zijn toegevoegd. Vaarwel ongezonde granen en hallo heerlijke speltpops. De zoetekauwen onder jou kunnen natuurlijk een kleine - of zelfs een grote - portie agavesiroop, dadelstroop of rijststroop aan de gepofte spelt toevoegen. En zelfs de beproefde "havermout" kan gevarieerd worden dankzij onze verschillende havervlokken. En het beste van alles is dat glutenintolerante mensen met onze glutenvrije havermout niet langer uitgesloten zijn van Instagrammable papvariaties. Dus waar wacht je nog op? Maak nu je heerlijke ontbijt klaar met onze ontbijtgranen en vergeet ons niet te linken op instagram @koro_de. We kijken nu al uit naar je creaties. 

Alle vragen over onze graanvlokken

Wij willen jou graag alle informatie geven die je nodig hebt over onze verschillende graanvlokken. Als je vragen hebt over een bepaald product, kun je het beste de productspecificatie raadplegen. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op per mail of via social media en wij zullen al jouw vragen beantwoorden.

Welke granen zijn glutenvrij?

Onze glutenvrije havermout kan zonder aarzeling worden gegeten als u een glutenintolerantie of coeliakie heeft. Je kunt ze gebruiken net als gewone havermout. Of het nu pap, haverkoekjes, haverpannenkoeken of haverbrood is - laat je creativiteit de vrije loop. 

Haver is van nature glutenvrij. Bij commerciële haver en de meeste haverproducten kan besmetting door tarwe, rogge, gerst of kruisingen van deze granen echter niet worden uitgesloten. Om vermenging met andere granen te voorkomen, besteden we speciale zorg aan onze glutenvrije havermout - van het zaad tot de verwerking en de verpakking.

Wat is er zo speciaal aan onze graanvlokken?

Waar moeten we beginnen, alsjeblieft? Het merendeel van onze graanvlokken is afkomstig van biologische landbouw en bevat geen toegevoegde suiker of olie - puur vlokgenot. En nu we het toch over vlokken hebben: zo donzig als de naam al aangeeft, kunnen ze op elk moment van de dag in je dieet worden geïntegreerd. Bij het ontbijt in muesli of pap, 's middags in een lekker bananenbrood of 's avonds in hartig gebraad. Zoals je ziet, zodra jij graanvlokken in je voorraadkast hebt, zul jij je niet snel vervelen in de keuken. En natuurlijk kan de verscheidenheid van ons assortiment hier niet worden genegeerd. Of zie je in de supermarkt voortdurend emmervlokken liggen, die ooit bijna helemaal van de radar verdwenen waren? Wij in ieder geval niet en zijn er dan ook erg trots op de waardevolle originele korrel in ons assortiment te hebben. Wat is er zo speciaal aan onze graanvlokken? Zo'n beetje alles!

Zijn granen goed voor gewichtsverlies?

Helaas zijn onze graanvlokken geen dieetwondermiddel, omdat je gewichtsverlies vooral bereikt door een calorietekort. In het algemeen zijn natuurlijke granen, zoals onze vezelrijke havermout, te verkiezen boven bewerkte granen met veel suiker - vooral als je wilt afvallen. Met 58 g koolhydraten per 100 g is onze havermout niet bepaald koolhydraatarm. Maar ze geven je veel energie en kunnen op veel verschillende manieren worden klaargemaakt. Een stuk bananenbrood, een kleine pap of een lekkere haverreep kunnen ook deel uitmaken van uw dieet tijdens een dieet. Natuurlijk hangt het af van wat je gedurende de dag eet. Als je meer wilt weten over het onderwerp "Afvallen met havermout", bekijk dan dit blogartikel van ons.

Zijn granen gezond?

Gezond is in de eerste plaats een evenwichtige en gezonde voeding. Het is ook belangrijk om gevarieerd te eten. Veel van onze graanvlokken, zoals onze biologische havervlokken of biologische emmervlokken, hebben een hoog vezelgehalte. Onze biologische Socas vlokken daarentegen scoren met een hoog eiwitgehalte. Zoals je ziet, hebben onze graanvlokken elk hun individuele voordelen. Kies gewoon degene die je aanspreken en integreer ze in een paar dagen in je dieet.

Zijn de granen biologisch?

Het merendeel van onze graanvlokken is afkomstig van biologische landbouw. Toch zijn er ook producten zonder biologisch keurmerk. Waarom? Je hebt keuze te over: alle producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen additieven. Maar of je door een krappe portemonnee liever terugvalt op het goedkopere alternatief of dat jij je geld investeert in de graanvlokken uit de biologische landbouw, is geheel aan jou.

Hebben de granen veel proteïnen?

Net zoals we in het dagelijkse leven niet alle mensen over één kam willen scheren, willen we onze graanvlokken niet veralgemenen. Omdat elke schilfer zijn eigen eigenschappen en waarden heeft. Wat het eiwitgehalte betreft, staat één vlok echter duidelijk op kop: de Socas-vlok. Omdat het onze bodybuilder onder de vlokken is. Als het een mens was, zouden we het Arnold Schwarzenegger noemen. Het zit boordevol eiwitten en voorziet jou van de nodige portie eiwitten bij het ontbijt om de dag goed te beginnen en je vol te houden tot lunchtijd. Wat zijn Socas vlokken precies? Je vindt het onder de productbeschrijving van de biologische Socas vlokken. Neem een kijkje en overtuig jezelf. 

Mag ik cornflakes eten tijdens de zwangerschap?

Duidelijk. Aangezien het merendeel van onze graanvlokken afkomstig is van biologische landbouw en ze allemaal vrij zijn van additieven, kun je er tijdens je zwangerschap zonder zorgen van genieten. In de FAQ's van de producten kun je altijd lezen over de verschillende voordelen van de respectieve graanvlokken.

Zijn de granen geschikt voor baby's?

Ongekookte granen mogen pas vanaf de leeftijd van 10 maanden aan je baby worden gegeven. Het is echter het beste om dit nog eens na te vragen bij je kinderarts. 

In principe kun je je baby alle graanvlokken geven, zoals onze biologische havervlokken of biologische emmervlokken

Hier is een eenvoudig recept voor babypap met emmervlokken: kook 50 g emmervlokken in 100 ml water, kook 100 g geschilde wortelen gedurende 20 minuten in 50 ml water en 20 ml koolzaadolie, meng alles met een blender. Klaar is de emmerpap!

Kan mijn hond granen eten?

Je kunt gekookte of rauwe havermout door het voer van jouw viervoeter mengen. Maar als je op zoek bent naar een complete voeding voor je trouwe viervoeter, kijk dan eens naar ons assortiment hondenvoer