🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥
🗓 15-08-2022 👤 Alina Marcus 🕒 20 Notulen 👍 Medium

Amandel-kers Kruimeltaart

Amandel en Kersen Kruimeltaart, dit recept staat garant voor een snelle en heerlijke bakervaring voor u en uw vrienden!

Amandel-kers Kruimeltaart

Mandel-Kirsch-Kr-meltarte-e1517401374320

Vandaag hebben we iets typisch Amerikaans! De "crumble" is een typisch Engels-Amerikaans dessert. Vruchten worden gebakken met ouderwetse boterkruimels. Een perfecte combinatie van cake en vers fruit voor de middag. Omdat iedereen van crumble houdt, kunt u deze traktatie ook voor uw gasten bereiden. Ze zullen er zeker blij mee zijn. We hopen dat u van het recept geniet!

Ingrediënten (2 porties):

Voorbereiding

Begin met het voorverwarmen van de oven op 180°C convectie. Doe vervolgens de kersen in een pan met het water en het citroensap en verwarm op een laag vuur tot ze zacht worden en hun sap afgeven. Dan kunt u de maïzena toevoegen, goed mengen en nog een paar minuten laten sudderen. Meng in een kleine kom de gerolde haver, het boekweitmeel, de kokoschips, de kaneel en de amandelen. Voeg dan gewoon de kokosolie en agavesiroop toe en meng opnieuw goed. Verdeel de opgewarmde kersen over 2 ramekins en vul ze elk met de helft van het havermoutmengsel. Zet de vormpjes in de oven en na ongeveer 10 minuten zijn de kruimeltaartjes klaar.

Met dank aan Shirin voor het geweldige recept! Neem ook zeker een kijkje op haar Instagram account!

Instagram: _tasteoflife_

Bijpassende producten