
Ingrediënten
- geblancheerde, gemalen amandelen: 200 g
- Pompoenzaad proteïnepoeder: 30 g
- Vanille proteïnepoeder: 20 g
- Cacaopoeder: 35 g
- kaneel: 1 theelepel
- een beetje citroenolie:
- Zout: 1 snuifje
- rozemarijn, gehakt: 1 theelepel
- Erytritol: 2 eetlepels
- Kokosolie, vloeibaar: 100 g
- kokosbloesem siroop: 75 g
Voorbereiding
Stap 1
Meng de droge ingrediënten voor het deeg.
Stap 2
Voeg dan kokosolie en siroop toe en kneed eerst met een vork, dan met je handen.
Stap 3
Neem van elk een portie deeg ter grootte van een theelepel, vorm er een balletje van en leg het op een bakplaat met een permanent bakmatje. Druk aan met een vork.
Stap 4
Bak op 180°C gedurende ca. 10min. Laat afkoelen en versier zoals gewenst.