
Ingrediënten
- veganistisch eiwitpoeder: 40 g
- Havermeel: 50 g
- Erytritol: 25 g
- Bakpoeder: 0,5 theelepel
- amandelspijs: 15 g
- wat melk
- Vetarme kwark: 500 g
- roomkaas: 100 g
- Ei: 1 stuk.
- Vanille custardpoeder: 19 g
- Suiker (andere zoetstoffen werken ook): 2,5 el.
- Blauwe spirulina: 2 theelepels
Voorbereiding
Stap 1
Meng alle ingrediënten voor de bodem en bekleed een springvorm van 18 cm of 20 cm met bakpapier.
Stap 2
Giet 2/3 van het beslag in de vorm en druk aan tot een gladde massa.
Stap 3
Bereid cheesecake maten en plaats op de basis.
Stap 4
Rol het resterende koekjesmengsel in kleine balletjes en verdeel over het cheesecake mengsel.
Stap 5
Bak in een voorverwarmde oven op 160 graden convectie gedurende ongeveer 40 minuten.