🔔Pssst, early birds! - 10% korting op alle adventskalenders*: ADVENT_SHOP 🔔
🗓 01-03-2020 👤 Ann-Kathrin Graser 🕒 10 Notulen 👌 Gewoon

Dipsaus recept met feta en olijven

Een romige spread met een tomaat-olijf toets.

Dipsaus recept met feta en olijven

Een snel en gemakkelijk te bereiden dip die niet alleen perfect is voor het volgende barbecuebuffet of -feestje, maar er ook geweldig uitziet bij het diner. Tomaatachtig met een zoute feta touch en olijven - super lekker!

Ingrediënten (voor 1 dip):

  • 200 g feta
  • 100 g roomkaas
  • 5 gedroogde tomaten (in olie)
  • 2 el olie van de gedroogde tomaten
  • 10 olijven (zwart of groen) (ontpit)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)

11CELoUQollNTmi

Voorbereiding

  1. Doe de feta in een blender met de gedroogde tomaten, olijven, tomatenpuree en roomkaas.

  2. Meng alles goed door elkaar.

  3. Voeg vervolgens de Italiaanse kruiden en de olie van de gedroogde tomaten toe en meng alles nog eens goed door elkaar.

  4. Als u wilt dat de dip vloeibaar is, voegt u een beetje olie toe.


    De keuken staat in brand
    Op onzefoodblog geven wij - Ann-Kathrin en Christian (verliefd, verloofd, getrouwd) - jullie allerlei recepten uit de keuken, van de barbecue of voor op de bar. Als u meer van onze recepten wilt zien, neem dan een kijkje op onze blog.

Bijpassende producten