
Ingrediënten
- Banaan : 1 stuk
- bevroren mango : 150 g
- een handvol baby spinazie: 1 stuk
- komkommer: 0,35 stuk
- amandelspijs: 2 el
- spirulina: 0.5 tsp
- kokoswater: 100 ml
- hennepzaad: 1 theelepel
- Cashewnoten: 1 eetlepel
- Kokoschips: 0,5 el
- Bosbessen: 0,5 handvol
- bramen : 0,5 handvol
Voorbereiding
Stap 1
Pel de banaan en doe hem in een blender met de bevroren mango.
Stap 2
Was de babyspinazie en de komkommer en doe ze in de blender met alle andere ingrediënten.
Stap 3
Voeg het kokoswater toe en mix op hoge snelheid tot je een gladde, romige consistentie krijgt.
Stap 4
Vul naar wens in kommen of glazen en top af met noten, zaden, moes of fruit.