🗓 13-07-2019 👤 Laura Wittmann 🕒 15 Notulen 👍 Medium

Krokante Tofu

Tofu zit vol plantaardige eiwitten! In dit recept laten we je zien hoe je het knapperig maakt - perfect om te snacken!

Krokante Tofu

Niet alle tofu is hetzelfde! Afhankelijk van de bereidingswijze kan de consistentie sterk variëren. Met behulp van dit recept wordt je tofu zeker knapperig.

Ingrediënten

Voorbereiding

  • Meng eerst het water, het speltmeel, het zout en het paprikapoeder in een ondiepe kom. Laat het mengsel vervolgens even rusten.
  • Leg vervolgens de speltvlokken op een bord en verhit de kokosolie in een pan.
  • Snijd de tofu in repen van ongeveer 1 cm breed. Doop de reepjes eerst in het mengsel van bloem en water en daarna in de speltvlokken.
  • Bak vervolgens de gepaneerde plakjes tofu aan beide kanten op matig vuur.

Veel plezier met snoepen!

Bijpassende producten