
Ingrediënten
- kokosolie: 2 el.
- rijpe banaan: 1 stuk
- dadels: 2 eetlepels
- ahornsiroop: 3 el.
- Pistachepuree: 3 eetlepels
- gerolde haver: 180 g
Voorbereiding
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C boven-laag vuur.
Stap 2
Verwarm de kokosolie in een klein steelpannetje tot het vloeibaar is.
Stap 3
Pureer de banaan en de dadels.
Stap 4
Maal 6 el van de haver tot meel in een blender.
Stap 5
Meng dan alle ingrediënten door elkaar.
Stap 6
Druk het mengsel plat (ca. 1 cm) in een kleine ovenschaal (ca. 20*20 cm) bekleed met bakpapier.
Stap 7
Bak in de oven gedurende 10-15 minuten. Laat afkoelen en snijd in ca. 12 repen. In de koelkast een goede week houdbaar.