
Ingrediënten
- 50 g sojacrispies
- 30 g veganistisch vanille-eiwit
- water (optioneel)
- 10 g blauw maanzaad
- 2 pruimen
- Kaneel
- Erythritol (optioneel)
Voorbereiding
Stap 1
Doe de sojacrispies samen met het vanille-eiwitpoeder in een smoothieblender en maal tot een poeder. Daarna overbrengen in een glas en mengen met zoveel water als je wilt tot de consistentie aangenaam lijkt. Opmerking: Het mengsel zal na verloop van tijd wat dikker worden.
Stap 2
Roer het blauwe maanzaad erdoor en verfijn met marsepeinaroma indien gewenst.
Stap 3
Snijd twee grote pruimen in kleine stukjes. Doe dan wat water in een pan, los kaneel en erythritol naar smaak in het water op en breng het aan de kook. Voeg de pruimen toe en kook ze.
Stap 4
Verdeel tot slot de pruimen over de pap. Het gerecht kan warm of koud worden geserveerd en is perfect voor het ontbijt of om mee te nemen.