🗓 11-11-2022 👤 Maren Braust

Tiramisu toren

Wat is er beter dan tiramisu? Hier hebben we een iets andere, eiwitrijke versie die nog steeds ongelooflijk lekker smaakt! Waarom probeer je het niet eens?

Tiramisu toren

Ingrediënten

Voorbereiding

Stap 1

Doe alle ingrediënten behalve de sojayoghurt en het vanille-eiwitpoeder in een kom of blender en mix tot een gladde massa. Voeg naar behoefte wat meer of minder haverdrank toe tot het beslag glad en dik is.

Stap 2

Bekleed nu een bakvorm naar keuze met bakpapier en giet het beslag erin. De deeglaag moet ongeveer 0,5-1 cm dik zijn.

Stap 3

Zet het geheel in de oven op 200 graden voor ongeveer 20-25 minuten. Laat het ongeveer 1 uur afkoelen. Snijd het gebakken deeg vervolgens in grotere stukken, afhankelijk van de grootte van het blik waarin u uw tiramisu wilt leggen.

Stap 4

Meng nu de sojayoghurt met het vanille-eiwitpoeder voor de crèmelaag. Tip: U kunt het beste een garde gebruiken zodat er geen klontjes ontstaan en alles tot een gladde massa mengen. Je kunt dan je tiramisu in lagen opbouwen. Voor een goede "infusie" raden wij aan het een paar uur in de koelkast te bewaren.

Bijpassende producten