🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥
🗓 15-08-2022 👤 Lukas 🕒 90 Notulen 👌 Gewoon

Tropische tarte flambée

Creatieve smeerkeuken: We toveren een exotische tarte flambée tevoorschijn met de mango-curry spread van KoRo!

Tropische tarte flambée

Ingrediënten


Voor het deeg
  • Meel: 250 g
  • zout: 1 snuifje(s)
  • lauw water: 125 ml
  • Olijfolie: 2 eetlepels

Topping

Voorbereiding

Stap 1

Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar en kneed tot een soepel deeg.

Stap 2

Bestrijk het afgewerkte deeg met een beetje olijfolie en zet het 1 uur in de koelkast.

Stap 3

Ontpit de perziken en snijd ze in plakjes, schil de wortels, snijd ze in dunne plakjes en snijd de lente-uitjes in dunne plakjes.

Stap 4

Verwarm de oven voor op 250 graden (heteluchtoven).

Stap 5

Strooi bloem op het werkvlak en rol het deeg dun uit.

Stap 6

Verdeel de mango-curryspread over het deeg met een tussenruimte van een halve centimeter tot de rand.

Stap 7

Verdeel de limoenrasp, het zout, de wortels, de perziken, de lente-uitjes en de kokossnippers gelijkmatig over de flambé.

Stap 8

Zet de tarte flambée ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 9

Haal de tarte flambée uit de oven, versier met kruiden en eet warm.

Bijpassende producten