
Ingrediënten
Voor het deeg
Topping
- Biologische mango-curry spread: 5 el.
- zout: 1 theelepel
- Limoenschil: 1 stuk
- Perziken: 2 stuks
- Wortelen: 2 stuks
- lente-uitjes: 4 stuks
- Kokoschips: 2 el
Voorbereiding
Stap 1
Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar en kneed tot een soepel deeg.
Stap 2
Bestrijk het afgewerkte deeg met een beetje olijfolie en zet het 1 uur in de koelkast.
Stap 3
Ontpit de perziken en snijd ze in plakjes, schil de wortels, snijd ze in dunne plakjes en snijd de lente-uitjes in dunne plakjes.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 250 graden (heteluchtoven).
Stap 5
Strooi bloem op het werkvlak en rol het deeg dun uit.
Stap 6
Verdeel de mango-curryspread over het deeg met een tussenruimte van een halve centimeter tot de rand.
Stap 7
Verdeel de limoenrasp, het zout, de wortels, de perziken, de lente-uitjes en de kokossnippers gelijkmatig over de flambé.
Stap 8
Zet de tarte flambée ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Stap 9
Haal de tarte flambée uit de oven, versier met kruiden en eet warm.