
Ingrediënten
- Cashewnoten: 75 g
- Aardappelen: 500 g
- Wortelen: 175 g
- Ui: 1 stuk
- Knoflookteen: 1 stuk
- Rijstmelk: 125 ml
- Kurkuma: 1 theelepel
- paprikapoeder: 0,5 theelepel
- nootmuskaat: 0,5 theelepel
- Zout: 0.5 tl
- Peper: 0,5 theelepel
- veganistische hagelslagkaas: 200 g
- spelt noedels: 250 g
Voorbereiding
Stap 1
Week de cashewnoten 30 minuten in heet water.
Stap 2
Schil en kook de aardappelen en wortelen.
Stap 3
Kook de noedels, giet ze af en leg ze in een ovenschaal.
Stap 4
Snipper de uien en knoflook en fruit ze in ontgeurde kokosolie.
Stap 5
Giet de aardappelen en wortelen af en pureer ze met de rest van de ingrediënten in een krachtige blender.
Stap 6
Giet de saus over de noedels en meng alles door elkaar.
Stap 7
Strooi vervolgens de kaas over het mengsel en bak het in de oven op 180 graden gedurende 30 minuten.