
Ingrediënten
- Soja medaillons: 50 g
- Sojayoghurt: 60 g
- Proteïnechips paprika (of suikervrije cornflakes): 20 g
- Kipkruiden: 1 eetlepel
- groentebouillon: 1 theelepel
- kokend water: 400 ml
Voorbereiding
Stap 1
Leg de medaillons in een kom, giet er heet water en de groentebouillon over. Leg op een bord en laat 10 minuten staan.
Stap 2
Maak intussen de chips fijn en doe de yoghurt in een ondiepe schaal. Spreid de chips uit op een bord.
Stap 3
Laat de medaillons uitlekken, knijp ze voorzichtig uit en breng ze op smaak met de kipkruiden.
Stap 4
Rol ze dan eerst in de yoghurt en dan in de chips.
Stap 5
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven op 200°C boven/onder gedurende 40 minuten tot ze krokant zijn. Draai ondertussen om.