🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥
🗓 07-07-2022 👤 Juliane Vogel 🕒 20 Notulen 👌 Gewoon

Veganistische amandelroomsaus met champignons

Roomsaus met champignons is een echte klassieker. Vooral nu in de herfst is een heerlijk hartig gerecht als dit precies goed. Wij laten u zien hoe u dit traditionele gerecht veganistisch kunt maken.

Veganistische amandelroomsaus met champignons

Ingrediënten (voor 1 portie):

Voorbereiding

Snijd eerst de champignons in plakjes, pel de ui en snijd hem in kleine blokjes. Bak beide in een pan met een beetje water of olie gedurende een paar minuten. Meng de groentebouillon met de amandelspijs en voeg toe aan de champignons. Roer het knoflookpoeder, de gistvlokken en de tamari erdoor en laat de saus ongeveer 5-10 minuten zachtjes koken; voeg zo nodig meer amandelspijs toe als hij nog te vloeibaar is. Hak de verse peterselie fijn en voeg toe aan de saus. Breng op smaak met zout en peper.

Bijpassende producten