🎄 Dubbele kerstvreugde: 2 halen 1 betalen op alle adventskalenders met de code ADV2FOR1 en krijg de goedkoopste helemaal GRATIS! 🎄
🗓 30-03-2019 👤 Laura Wittmann 🕒 15 Notulen 👌 Gewoon

Volkoren Spelt Fusilli met Pesto-Soja Room Saus

Pasta is een klassieker. In dit recept verfijnen we onze volkoren spelt fusilli met een fijne veganistische pesto-soja roomsaus.

Volkoren Spelt Fusilli met Pesto-Soja Room Saus

Pasta is snel en onmisbaar in de keuken. Dit recept gebruikt groene pesto. Maar pas op - onze basilicum pesto is veganistisch! Ondanks het gebruik van tofu in plaats van parmezaan, smaakt het alsof je in Italië bent, waar het vandaan komt. We zijn opgewonden!

Ingrediënten voor 2 porties

Voorbereiding

  • Kook de fusilli met een beetje zout in kokend water in ongeveer 9 minuten beetgaar.
  • Snijd intussen de ui en de knoflook in blokjes en fruit ze lichtjes met een beetje olie in een pan op een matig vuur.
  • Blus de ui en knoflook af met de sojaroom en roer de pesto erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  • Giet de pasta af en verdeel het over twee borden. Giet de pesto-soja-roomsaus erover.
  • Hak tot slot de gedroogde tomaten en walnoten in kleine stukjes en doe ze samen met de rucola over de pasta.

Veel plezier met het maken van dit gerecht!

Bijpassende producten