




Chocolade-amandelen met gevriesdroogd frambozenpoeder | 1 kg
incl. BTW, excl. verzendkosten
- Heerlijke chocolade
- Knapperige midden
- Met fruitig frambozenpoeder
- Extreem lekker
- Zum Verschenken, Teilen und selber naschen
Op voorraad,
levertijd 5-7 werkdagen
Alles in een oogopslag Chocolade-amandelen met gevriesdroogd...
Knapperige noten komen bitterzoete chocolade tegen - waarschijnlijk een van de beste combinaties. Als je KoRo kent, is het je misschien opgevallen: we houden van klassiekers. Maar op de lange termijn kunnen zelfs klassiekers saai worden en soms houden we gewoon van extravagant. Daarom presenteren we met trots onze interpretatie van die all-time klassieke smaakcombinatie - maar met een verse verrassing in de bagage: onze donker-chocolade gecoate amandelen zijn verlicht in een nieuwe kleur, want naast knapperige en zoete ingrediënten hebben we ervoor gekozen om ze een fruitige noot te geven. Om een lang verhaal kort te maken, maak het podium vrij voor onze nieuwe snackster: chocolade-amandelen met gevriesdroogd frambozenpoeder!
En hou deze kleine lekkernijen beter weg van alle snackliefhebbers, want voor je het weet wordt een "feel free to try one of them" een "oeps, ik heb je hele zakje chocolade-amandelen met gevriesdroogde frambozenpoeder opgemaakt...". Maar natuurlijk kun je ze delen met je geliefden, ze allemaal zelf opeten terwijl je naar Netflix kijkt en ze afkoelen of ze in kleine glaasjes vullen om de perfecte kleine cadeautjes om aan je geliefden te geven. Maar je kunt er beter wat van opzij zetten, want één ding is zeker: je wilt deze exclusieve smaakbeleving niet missen!


Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie (in kj/kcal) | 2442 / 589 |
Vetten | 46 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8,9 g |
Koolhydraten | 23 g |
waarvan suiker | 18 g |
Vezels | 9,9 g |
Eiwitten | 16 g |
Zout | 0,01 g |
Artikel nr. | MAND_012 |
Herkomst | Geproduceerd in Nederland |
Herkomst (verwerking) | Niederlanden |
Inhoud | 1 kg |
Merk | KoRo |
EAN | 4260654781298 |
Gegevens Vanwege technische redenen kunnen de gegevens afwijken. Indien je specifieke vragen hebt, kan je contact opnemen met onze klantenservice. | Specificatie |
Sporen | Sporenindicatie |
Levering | Levertijd buiten Duitsland |
Bedrijf | KoRo Handels GmbH Koppenplatz 9, 10115 Berlin |
Bewaarwijze | Koel en droog bewaren, beschermen tegen warmte |
Ingrediënten | 69% AMANDELEN, 30% pure chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: E322 (SOJA), natuurlijke vanillesmaak), 1% frambozen, cacaoboter. |
Kruisbesmetting Kruisbesmetting is de ongewenste overdracht van besmetting op een product. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door restanten van ander voedsel in de productie-installatie. Dit bericht is voornamelijk bedoeld voor mensen met een allergie. Volgens het consumentenadviescentrum worden voedingsmiddelen die onbedoeld kruisbesmet zijn met dierlijke producten als veganistisch beschouwd. | Kan sporen bevatten van GLUTEN, LACTOSE, MAIS, PINDA'S, andere SCHAALVRUCHTEN en SESAM. |
Verkoopbenaming | Amandelen in pure chocolade met framboos |
Pers & wederverkopers | Afbeeldingen |
Van experts voor experts

18 - 20 p
Diese Mandeln sind die Riesen unter den Mandeln. 18 bis 20 Mandelkerne machen eine Unze aus (1 Unze entspricht 28,35 g). Kein Wunder, denn sie haben eine stolze Breite von 15 bis 17 mm.
20 - 22 p
Ein wenig kleiner, aber trotzdem noch recht groß sind 20 bis 22 p Mandeln. Bei dieser Größe machen 20 bis 22 Mandeln eine Unze (28,35 g) aus. Die Mandeln haben eine Breite von 14 bis 15 mm.
23 - 25 p
Hier wiegen 23 bis 25 Mandeln eine Unze (28,35 g) und haben damit eine Breite von 13 bis 14 mm. Diese Größe findest Du übrigens bei unseren KoRo Bio Mandelkernen.
27 - 30 p
Diese Mandeln sind besonders klein, da hier 27 bis 30 Mandeln eine Unze (28,35 g) ausmachen. Sie haben eine Breite von 12 bis 13 mm.
Mission
Harte Schale, weicher Kern – Genau das trifft auf die Mission Mandel zu. Diese amerikanische Mandelsorte zeichnet sich durch kleine, breite und pralle Mandelkerne aus. Durch ihre faltigere Oberfläche können bei einer Weiterverarbeitung Salz und andere Gewürze gut an ihr haften. Die puren Mandeln weisen geschmacklich eine leicht bittere Note auf.
Sonora
Diese kalifornische Mandel ist besonders groß, hat eine helle und glatte Oberfläche sowie ein süßliches Mandelaroma. Sie ist der perfekte Snack für Zwischendurch!
Nonpareil
Jetzt kommt die weltweit am meisten verbreitete Mandel: Die Nonpareilmandel! Und sie ist nicht ohne Grund so beliebt: Die kalifornische Mandel zeichnet sich durch ihre helle Farbe, eine glatte Oberfläche sowie ihr charakteristisches süßlich-mildes Mandelaroma aus. KoRos Premium Madelkerne sind übrigens Nonpareil!
Largueta
Wie ihr Name schon erahnen lässt, handelt es sich bei der Largueta Mandel um eine spanische Sorte. Sie hat im Vergleich zu kalifornischen Mandeln einen intensiveren Geschmack und eine leicht bittere Note. Die Mandelkerne sind flach und haben eine dunkle und samtige Oberfläche. Largueta eignet sich super zum Kochen, Backen oder selber Rösten!
Valencia
Super knusprig, süß und mit feinem Buttergeschmack: Das ist die Valencia Mandeln. Diese Sorte wächst nur an der spanischen Mittelmeerküste und schmeckt besonders gut geröstet, karamellisiert oder kombiniert mit Schokolade – Ein Hochgenuss!
Carmel
Die Carmelmandel aus den USA gehört, wie die Sonoramandel, zu den Mandeln des California-Typs. Diese eignen sich besonders gut zum blanchieren und finden somit größtenteils Verwendung in verarbeiteten Mandelprodukten. Sie zeichnet sich durch eine schmale Form und eine faltige Oberfläche aus.
Blanchierte Mandeln
Blanchierte Mandeln werden nicht umsonst in vielen Desserts oder Gebäck verwendet: Von ihrer oft leicht bitteren Haut befreit, kommt ihr mildes Aroma viel besser zur Geltung. Blanchierte Mandeln können direkt gegessen werden oder zu anderen Produkten, wie weißem Mandelmus, Mandelmehl oder Marzipan, verarbeitet werden.
Defekte
Jede Mandelsorte kann kleine Defekte wie Bruchstellen, Absplitterungen oder andere Makel aufweisen. Wenn Mandeln nicht den optischen Vorstellungen des Handels entsprechen werden sie zu Mehl, Butter, Paste oder Öl weiterverarbeitet. Geschmacklich sind sie natürlich noch genauso lecker!
Die weltweite Mandelproduktion wird klar von Kalifornien dominiert. Doch wieso ist Kalifornien mit über 2/3 der weltweiten Produktion so präsent? Das liegt wohl an einer Kombination aus der großen Anbaufläche, der leichten maschinellen Ernte und den vergleichbaren geringen Löhnen. Außerdem ist Wasser in Kalifornien im Gegensatz zu vielen anderen Teilen der Welt kein knappes Gut. Nach den USA als Spitzenreiter in der Mandelproduktion folgen Spanien, Marokko, der Iran und die Türkei. Insgesamt werden weltweit jährlich etwa 2,2 Mio Tonnen Mandeln kultiviert!
De KoRo prijsgrafiek Chocolade-amandelen met gevriesdroogd...
🏆 |
|
||||
⭐️ |
|
-
Wat is de KoRo prijsgrafiek?
In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken. -
Waarom verandert de prijs?
De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen. -
Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?
Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
De KoRo prijs-letter
* Geen overdracht van gegevens aan derden, annulering op elk moment mogelijk.

Chocolade-amandelen met gevriesdroogd... Laat je inspireren!
Wat zeggen anderen? Chocolade-amandelen met gevriesdroogd...
26 Beoordelingen
























Gezond tussendoortje
Mijn favoriete product!!!

Onze absolute favoriet tot nu toe! Smaakexplosie van knapperig
Onze absolute favoriet tot nu toe!
Smaakexplosie van knapperige amandel met zure chocolade en een licht frambozenzuurtje....


Heerlijke snack of topping
Voor de eerste keer geprobeerd en erg lekker gevonden. De hoofdbestanddelen amandel en chocolade zijn gewoon perfect, de frambozennoot is geen absolute must, maar goed.

De lekkerste noten
Favoriete product

Super!
Super aangenaam, dun chocoladelaagje.

Zal zeker weer kopen.
Nauwelijks geleverd, was al geproefd. Heb zelden zoiets lekkers gegeten van zo'n goede kwaliteit. We zijn opgewonden.

Amandelen 2.0
Zuur, dan zoet, dan knapperig - hou van de combinatie!

Alles goed, smaak lecko.
Alles goed, smaak lecko.

Geniaal ?
Als iemand van amandelen en chocolade houdt, dan is dit een absolute must!

Attentie. Gevaar van verslaving.
De chocolade amandelen zijn echt de hamer. Smaak niet te zoet, maar toch zeer fruitig. Verslavend


Alle opmerkingen over"Chocolade-amandelen met gevriesdroogd frambozenpoeder | 1 kg"
Als je je afvraagt of je echt
Als je je afvraagt of je echt van 1kg chocolade amandelen afkomt: Het antwoord is ja. De amandel in een dun laagje pure chocolade gaat perfect samen met het zoete, wrange van de frambozen. Verslavend!
Gezond tussendoortje
Mijn favoriete product!!!


Onze absolute favoriet tot nu toe! Smaakexplosie van knapperig
Onze absolute favoriet tot nu toe!
Smaakexplosie van knapperige amandel met zure chocolade en een licht frambozenzuurtje....




Heerlijke snack of topping
Voor de eerste keer geprobeerd en erg lekker gevonden. De hoofdbestanddelen amandel en chocolade zijn gewoon perfect, de frambozennoot is geen absolute must, maar goed.


De lekkerste noten
Favoriete product

