🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥
Een dadel voor elke gelegenheid🏆

Kies jouw perfecte dadel

Naar de dadels

Wil je de perfecte dadel vinden? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Het vinden van de juiste dadel is zeker niet minder moeilijk dan het vinden van de ideale date. Wij kunnen slechts in beperkte mate helpen bij de keuze van de partner, maar wij geven onze deskundigheid op het gebied van dadels graag aan jou over. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om de juiste dadel te vinden voor elke situatie op basis van verschillen, kenmerken en gebruik.

Dus welkom in de wereld van de dadels.

De Medjool familie

Kleine maar sterke verschillen

Medjool Premium Large - de koninging

Zij werd de koningin van de bekende Medjool-variëteit omdat zij de minste losse huid heeft. Wat voor effect heeft dit? Zacht, bijzonder dik vruchtvlees en een honingzoete oosterse verleiding.

Lees meer

Medjool Dadel Premium Super Jumbo - de grootste

De Super Jumbo Medjool dadel van topkwaliteit is nog groter dan de standaard Medjool dadel, zodat men nog meer van het honingzoete en zachte vruchtvlees binnenkrijgt.

Lees meer

Medjool Large Delight - caramel

15 % losse schil maakt het tot een zachte, vochtige en heerlijke karamelervaring van de hoogste klasse. Laat je door het zoete en wrange aroma meevoeren naar een heerlijke wereld die je niet snel zult willen verlaten.

Lees meer

Biologische Medjool Medium Delight - de populaire 

De reden voor zijn zeer populaire en zoete consistentie is het losse schilgehalte van 10%. Het is ook een van onze twee biologische dadelsoorten, dus je moet deze zeker proberen!

Lees meer

Medjool Dadel Jumbo - de favoriet

Vanaf nu kan je KoRo's eigen merk Israëlische Medjool dadels kopen, verwend door de zon en met een karamel-zoet aroma. Met een losse schil van minder dan 15% zijn onze Medjool dadels bijzonder zacht en dus ideaal als vezelrijke snack tussendoor.

Lees meer

De andere familieleden

Geen fan van Medjool? Geen probleem!

Halawi - de karamelsnoepjes

Klein, rond en zoet - dat is onze Halawi. De amberkleurige lekkernij is onopvallend, maar wacht maar tot je hem voor de eerste keer proeft. Als je eenmaal door het harde, suikerzoete omhulsel heen hebt gebeten, wacht de volle karamel explosie op je. 


Lees meer

Sukari - zo zoet als suiker

Vertaald uit het Arabisch, betekent het letterlijk suiker en doet het zijn naam eer aan. Hij verleidt je op de zoetste manier, je hebt geen schijn van kans en met zijn romige consistentie smelt je bij elke hap.

Lees meer


Deglet Nour - de prinses

Onze prinses onder de dadels onderscheidt zich prachtig van de anderen door haar kleur. Ze heeft ook een heel bijzondere smaak met haar stevige maar volle en sappige consistentie. Bij elke hap krijg je een smakelijke energiekick die elke middagdip tegengaat.

Lees meer

Deglet Nour Dadel zonder pit - de vinger van het licht

Deglet Nour betekent ook "vinger van het licht". Het heeft deze naam gekregen omdat het amberkleurige vruchtvlees de dadelpit in het zonlicht onthult. De vruchten zijn glanzend goudbruin en smaken zoet en honingachtig. De dadels zijn reeds ontpit en vrij van additieven.

Find out more

Ajwa - de genezer

Deze magische dadel, die door de profeet werd uitgekozen en in het Oosten tot geneeskrachtige dadel werd verklaard, zou de vrouwen in Medina hebben geholpen om een zorgeloos leven te leiden. Ook in dit land is men vrij van zorgen wanneer de eerste hap de stevige verpakking openbreekt en het sterke aroma zich over het smaakpalet verspreidt.

Lees meer

Deri - chocolade koninging

Klein maar machtig. In luttele seconden windt hij je om zijn vinger met zijn heerlijke chocoladesmaak en laat je niet meer los. Als je eenmaal in de verrukkelijke wereld van dit juweeltje bent gedoken, wil je niet meer weg.

Lees meer

Aseel Dadels zonder pit - de meesterbakker

Onze Aseel dadels worden na de oogst zorgvuldig met de hand gesorteerd. Daarna worden ze automatisch twee keer achter elkaar ontpit. Dit maakt ze perfect om te bakken, te zoeten en van te genieten.

Lees meer

Dadels in donkere chocolade  - de fijnproever

In Duitsland bedekken we de dadels met chocolade. Waarom pure chocolade, vraagt je je af? Om twee redenen: omdat dadels toch al erg zoet smaken en ze geen zwaar gesuikerd chocoladelaagje nodig hebben.

Lees meer