Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Balsamico-datumdressing Automatisch vertaald

Eenvoudig 13 augustus 2018
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Deze heerlijke, ongewone dressing smaakt bijzonder goed bij een frisse salade of als saus voor je speciale diner. Het recept is super eenvoudig, maar zal indruk maken op elk feestje!

2 EL Pijnboompitten
8 EL Balsamico Essig
6 stuk Data
150 g rode uien
1 Prise Zout
150 ml Groentenbouillon
1 Prise Peper
1 TL Voedingsvermogen
  • Stap 1/5

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan, zet apart en laat afkoelen.

  • Stap 2/5

    Snipper de rode uien en verwarm ze in een pan met de groentebouillon. Dek af en laat 20 minuten koken, af en toe roeren.

  • Stap 3/5

    Hak de dadels fijn.

  • Stap 4/5

    Meng de balsamicoazijn met de maïzena.

  • Stap 5/5

    Voeg de dadels en het balsamicoazijnmengsel toe aan de groentebouillon en verwarm alles nogmaals kort.

Wat anderen zeggen over Balsamico-datumdressing

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster