Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Banaan-Lentil-Pap Automatisch vertaald

Eenvoudig 3 februari 2021
Bereidingstijd:
25 Min.

Pap met linzen, bananenmelk en bessen.

1 TL Zout
200 g rote Linsen
1 EL Appelciderazijn
80 ml Plantaardige drank
240 ml Water
1 TL Johannesbrood of cacao
1 TL Kaneel
30 g Havermout
80 ml Bananenmelk
60 g Bevroren bessen
40 g Notenpuree
1 Stk. Banaan
  • Stap 1/5

    Kook de linzen met plantaardige melk en 2/3 van het water. Voeg appelazijn en zout toe. Zet het vuur laag en laat 5-10 minuten sudderen.

  • Stap 2/5

    Meng de kaneel en johannesbrood of cacao met de bananenmelk tot alle klontjes zijn opgelost.

  • Stap 3/5

    Roer de havervlokken, bananenmelk en het resterende water erdoor en laat opnieuw sudderen tot de gewenste consistentie is bereikt.

  • Stap 4/5

    Voeg de pinda's en cacaonibs toe aan het mengsel en roer door.

  • Stap 5/5

    Werk af met bessen, banaan en notenpuree.

Wat anderen zeggen over Banaan-Lentil-Pap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster