Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Bananenbrood met frambozen Automatisch vertaald

Eenvoudig 10 juni 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
1 Uren
Bak-/rusttijd:
20 Min.

Op het laatst, wanneer de geur van zoet brood zich door de kamer verspreidt, wordt het duidelijk: frambozen en banaan passen perfect bij elkaar.

160 ml Plantaardige drank (haver)
300 g Banaan
50 g Xylitol
320 g Meel (boekweit)
1 Päckchen Bakpoeder
0,5 TL Vanillesuiker
2 Tassen Bevroren frambozen
1 EL Chocoladedruppels
1 EL Notenmengsel
  • Stap 1/5

    Pureer de bananen tot pulp.

  • Stap 2/5

    Meng alle ingrediënten (behalve de bessen) tot een gladde massa.

  • Stap 3/5

    Spatel voorzichtig de frambozen erdoor.

  • Stap 4/5

    Giet het deeg in een ingevette broodvorm en bedek het bijvoorbeeld met een notenmengsel of chocoladedruppels.

  • Stap 5/5

    Bak 40 minuten op 140 °C, dek af en bak nog 20 minuten.

Wat anderen zeggen over Bananenbrood met frambozen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster